>
В наявності
2299 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

179 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2428 грн
2408 грн
+ =
2798 грн
2719 грн
+ =
4498 грн
4147 грн
+ =
2498 грн
2467 грн
+ =
2698 грн
2635 грн
+ =
2998 грн
2887 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Я навчив його всього, що вмію. Він буде великим воїном" - Квай-Гон Джинн про Чубакку

Квай-Гон Джинн виявився повністю правий, говорячи про майбутнє Чуї. Він став великим воїном, багаторазово допомагаючи джедаям у їхніх пригодах і битвах. З набором LEGO "Чубака", вукі став доступним для кожного фаната у форматі збірної моделі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75530 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 179 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - збірні моделі. 

Увага! Ліцензований набір ЛЕГО 75530 наразі є раритетним, оскільки випускався з 2017 по 2018 рік.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Зовнішній вигляд збірного Чубакки

Не секрет, що головна увага цього набору зосереджена на збірному вукі. Як і оригінальний персонаж, він виконаний у коричневому кольорі. За допомогою коричневих принтованих деталей, які покривають більшу частину передньої сторони фігури, відтворено хутро Чубакки. Ще однією особливістю є цільна скульптурована голова. Вона повторює текстуру хутра і виконана в темно і світло-коричневому кольорі. Вираз обличчя нейтральний, з маленькими очима, чорним носом і злегка відкритим ротом із білими зубами. Утримується вукі за допомогою великих пазуристих ступень. У висоту модель досягає приблизно 30 сантиметрів. 

У фільмах Чубакка носить патронташ, наповнений зарядними пристроями для його арбалета. У наборі він відтворений за допомогою гнучкого ременя для боєприпасів темно-коричневого кольору з п'ятьма затискачами 1х1, прикріпленими з кожного боку. На правому стегні вукі також закріплена коричнева сумка, з'єднана з патронташем за допомогою деталі Technic. Озброєний Чубакка чорним енергетичним арбалетом, який збирається на основі підпружиненої ракетної установки. 

Функціональні можливості

Головна функціональна особливість Чубакки і подібних моделей - можливість рухати кінцівками і приймати різні пози. Це досягається за допомогою складної внутрішньої структури, з підйомними важелями Technic. У цьому разі рухливими виявляються гомілкостопи, коліна, стегнові суглоби, лікті та плечі. Рухливість голови злегка обмежена подовженим хутром, проте все одно може повертатися. 

Додатковою функцією є можливість знімати й одягати патронташ із стегновою сумкою та управлятися з енергетичним арбалетом. Останній може надійно утримуватися як в одній, так і в двох руках, а також стріляти, якщо натиснути кнопку зверху. 

 

Зберіть одного з головних персонажів Зоряних воєн, який присвятив себе служінню джедаям і їхній справі, в наборі ЛЕГО "Чубака".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 лис, 2018
    Большие фигурки от LEGO хорошо проработаны и выглядят очень реалистично. Чуи, Финн, Рей, Кайло Рен и другие. Мы давно собираем разные серии и очень рады, что кроме наборов LEGO выпустила такую серию. И мы можем приобрести и большие прототипы разных любимых героев. LEGO отличается, от других хорошей проработкой каждой детали, качественным пластиком и яркими упаковками. Его не страшно дать для игры детям от 3-х лет конечно же, хотя у LEGO есть серия дупло для самых маленьких. Чуи получился очень классным и занимает у нас на полке своё почетное место рядом с другими фигурками этой серии!
  • 5.0

    1 лис, 2018
    Наконец я приобрёл любимого вуки - Чубакку! Сам фанат звездных войн уже очень давно и решил начать коллекционировать наборы лего. На днях распаковывал моего Чубакку и был счастлив как ребенок. Очень детальная проработка фигуры с подвижными конечностями и с легендарным оружием вуки - арбалетом! Если вы фанат звездных войн то обязательно берите!

Рекомендуємо подивитися ці товари