Зволожувач повітря Electrolux EHU-3715D

Зволожувач повітря Electrolux EHU-3715D

2 930 грн.

В наявності

2 930 грн.

Код товара: 4656
Категорії: ,

Опис

Ультразвуковий зволожувач повітря electrolux ehu 3715d оснащений системою стерилізації пару, опцією ароматизації, релаксаційним підсвічуванням, режимом метеостанції. Площа обслуговування складає до 50 м2. Використовувати зволожувач з інтелектуальним керуванням можна у квартирі, приватному будинку, офісі, салоні краси та не тільки.

Зволожувач повітря Electrolux EHU-3715D

Щоб забезпечити домівку або бізнес простір комфортним й корисним для здоров’я мікрокліматом, варто зволожувач повітря electrolux ehu 3715d купити, скориставшись пропозицією нашого інтернет-магазину.

Доведено, що аніони позитивно впливають на склад крові та нервову систему. Іонізація повітря є такою ж важливою, як очищення та зволоження. Новітній зволожувач має функцію іонізації, створює в приміщенні ефект «хвойного лісу в горах» або «морського узбережжя».

Опис зволожувача повітря Electrolux EHU-3715D

Новітній зволожувач повітря electrolux ehu 3715d — це авторський дизайн, широкий діапазон функцій та налаштувань, максимально спрощене електронне керування. Окрім насичення повітря вологістю, прилад його очищує, збагачує аніонами та наповнює приємними ароматами.

Модель має резервуар для води на 5 л, чого достатньо більше ніж для 11 годин безперервної роботи. Необхідним прилад є для алергіків, дітей, людей зі схильністю до респіраторних захворювань.

Стильне доповнення інтер’єру

Компактний зволожувач повітря виконаний в оригінальному дизайні, тому ідеально доповнює інтер’єри різних стилів. Верхня частина корпусу підсвічується різними кольорами, що позитивно впливає на настрій.

В нижній частині розташований інформативний LED-дисплей, що зображає параметри роботи приладу, показники вологості в приміщенні.

Відмінні характеристики та система очищення повітря

Універсальний зволожувач повітря electrolux ehu 3715d — це ще й очищувач. Навіть резервуар для води виготовлений з антибактеріального пластику. Інтегрована технологія bio cop включає три етапи очищення повітря:

  1. Антибактеріальне очищення в баці з застосуванням екофільтра AG Ionic Silver;
  2. Пастеризація води при температурі 60 С;
  3. Стерилізація за допомогою вбудованої УФ-лампи.

Ще однією відмінністю моделі є наявність в конструкції спеціального контейнера, в який можна додавати ароматичні масла для покращення якості повітря. Варто пам’ятати — додавати аромамасла можна виключно в капсулу, але не в воду.

Комфортне використання

Рівень шуму приладу мінімальний. Мобільна конструкція легко переміщується в просторі, не займає багато місця.

Для наповнення резервуара слід просто відкрити кришку корпусу, вийняти бак та залити в нього воду. Керувати роботою приладу можна в ручному або в автоматичному режимі.

Безперервний контроль

Навіть у вимкненому стані зволожувач контролює рівень температури й вологості. Цю інформацію можна моніторити на дисплеї.

Якщо вода в резервуарі закінчується, прилад автоматично відключається. Тож, навіть у разі недогляду, пристрій не зазнає шкоди.

Просте управління

Керування зволожувачем electrolux ehu-3715d відбувається через зручний пульт ду. Система управління електронна, не потребує особливих зусиль або професійних навичок.

Розробниками передбачений таймер, що дозволяє програмувати роботу пристрою на бажаний час.

М’яке підсвічування

Реалізована в моделі технологія освітлення relax therapy з чергуванням кольорів заспокійливого спектру створює ефект розслаблення, підтримує атмосферу спокою.

Прилад підсвічується зеленим, синім, білим кольорами, які природним чином заспокоюють людину, позитивно впливають на емоційний стан.

Багатофункціональність

Модель має корисні додаткові функції:

  • нічний режим — прилад працює з вимкненим дисплеєм та підтримує оптимальну вологість, відключається через 8 годин;
  • автоматичний режим — самостійно визначає та коригує рівень вологості в приміщенні;
  • режим метеостанції — навіть у вимкненому стані пристрій відстежує вологість й температуру повітря;
  • дитячий режим — підтримує оптимальну вологість для малят на рівні 55%, примусово активізує пастеризацію води при знаходженні в баці;
  • імуностимулюючий режим — підтримує вологість на рівні +5% вище оптимального показника, активізує пастеризацію води й підігрів пару;
  • таймер — дозволяє програмувати відкладене виключення приладу.

Характеристики Electrolux EHU-3715D

Споживана потужність складає 110 вт, продуктивність — 450 мл, що є достатнім для обслуговування приміщення площею до 50 м2. Основні характеристики приладу вказані в таблиці. Щоб зволожувач повітря electrolux ehu 3715d купити, достатньо скористатись нашим онлайн-каталогом.

Доставка зволожувача можлива по містах України. Якщо вам потрібна додаткова консультація, зверніться до наших менеджерів.

Характеристики:

Тип увлажнителя: Ультразвуковой
Основные функции: Увлажнение воздуха, Очистка воздуха, Ароматизация, Ионизация
Площадь обслуживания: 50 м²
Тип управления: Сенсорное
Производительность: 450 мл/час
Емкость резервуара для воды: 5 л
Потребляемая мощность: 110 Вт
Дисплей: Есть
Особенности: Индикатор уровня воды, Таймер, Пульт ДУ
Дополнительно: Система стерилизации пара Bio-Cop
Режим метеостанции
Технология расслабляющего освещения Relax Therapy
Управление пультом ДУ
Цвет: Белый
Габариты: 38.2 x 20.9 x 20.9 см
Вес, кг: 2.3 кг
Вес в упаковке: 2.5 кг
Страна производитель: Китай
Комплектация: Увлажнитель воздуха
Пульт ДУ
Инструкция

Характеристика

Основні
Реком. площа обслуговування, кв. м

Керування

Ємність резервуару для води

Продуктивність

Режими роботи




Додаткові функції








Технічні дані
Вага, кг

Бренд
Бренд

Країна виробник

Гарантія від виробника

1 відгук для Зволожувач повітря Electrolux EHU-3715D

  1. 5 з 5

    Симиренко А.

    Отличный увлажнитель. Достоинства – Производительность, дизайн, функционал, объем бака
    Из недостатков – Не очень качественные сенсорные кнопки и пар практически нельзя направить в нужное мне направление. Хотелось бы, чтоб он уходил дальше от увлажнителя.


Додати відгук