Запити надіслані в суботу та неділю будуть опрацьовані у понеділок зранку. КУМ на вихідних відпочиває !

Acoustic Energy AE 520 Piano Gloss Black

Код товару 164869
154 000  ₴
В наявності
Додати відгук
Відгуків ще немає
Гарантія: 12 міс.
ВИРОБНИК
Acoustic EnergyAcoustic Energy
Колір
Чорний
Бренд
Acoustic Energy
Тип: 3-х смугові АС. Потужність: 300 Ватт. ВЧ динамік: 25 мм купол із вуглецевого волокна (карбону). СЧ/НЧ динамік: 5 шт – 125 мм динаміків з карбону. Частотний діапазон: 30 Гц – 28 кГц (+/- 6 дБ). Частота поділу кросовера: 373 Гц/2.8 кГц. Піковий звуковий тиск: 113 дБ. Грилі: Тканинні, тонкі, на магнітному кріпленні. Розміри (ШхВхГ): 185 x 1130 x 320 мм (без шипів). Вага: 30 кг (одна). Країна (головний офіс): Велика Британія. Колір: чорний рояльний лак.
Самовивіз
Кур'єр по Києву,
Самовивіз з Пошти,
Кур'єр по Україні.
Готівкою кур'єру,
Накладений платіж,
Передоплата на карту / на рахунок,
Онлайн оплата на сайті.

Вийшли не колонки, а гармати! 3 окремих басових динаміки з посиленою магнітною системою плюс ізольована здвоєна СЧ-секція та карбоновий 25-міліметровий твітер. Результат – трисмугові АС з діапазоном відтворюваних частот від 30 Гц до 28 000 Гц та потужністю 300 Вт.

Всі динаміки виконані з карбону (вуглеволокна), такі мембрани мають всі переваги традиційно використовуваних компанією дифузорів з алюмінію, проте відрізняються кращою жорсткістю і меншою вагою. Це дозволяє отримати неймовірну точність та прозорість звучання. 2 СЧ-динаміка працюють синхронно і знаходяться в ізольованому від басової секції об'ємі. Карбонові твітери відтворюють ВЧ-сигнал далеко за межами можливостей сприйняття людського вуха та працюють аж до 28 кГц. Вони втоплені в акустичні лінзи (WDT) для синфазної роботи з іншими динаміками та отримання широкої спрямованості звучання. Басова секція – це три драйвери з посиленою магнітною системою (діаметр звукових котушок – 35 мм), що працюють у поршневому режимі. Щілинний порт фазоінвертора виведено назад і не видає жодних призвуків під час роботи. Грають АС від 30 Гц.

У конструкції корпусу використається т.з. антирезонансний сендвіч - RCS, застосовуваний раніше в серії Reference. Його суть у тому, що зовнішній шар МДФ товщиною 9 мм і внутрішній (6 мм) з'єднані шаром бітуму (3мм), що робить АС не лише важкими (вага однієї – 30 кг), а й індиферентними до внутрішніх резонансів. Кросовер сконструйований з використанням поліпропіленових конденсаторів та котушок з повітряним сердечником. Щоб уникнути перехресних перешкод, він розділений на дві окремі плати — для низькочастотного та ВЧ/СЧ-спектрів. При висоті 1130 мм та глибині 320 мм ширина колонки – всього 185 мм. Встановлюється ця міць та грація на антивібраційні опори з фрезерованого алюмінію та масивні шипи для ефективної вібророзв'язки з підлогою.

Загальні
ВИРОБНИК
Acoustic EnergyAcoustic Energy
Тип акустики
Підлогова акустика
Колір
Чорний
Виробник
Acoustic Energy
Бренд
Acoustic Energy

Відгуки про "Acoustic Energy AE 520 Piano Gloss Black"

Відгуків про "Acoustic Energy AE 520 Piano Gloss Black" ще немає.
Будьте першим!
Додати відгук
Подібні товари
154 000  ₴
154 000  ₴
163 406  ₴
163 406  ₴
Ще