odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша ігрова ASUS TUF M3 USB (Black) 90MP01J0-B0UA00

Код:656306
Є в наявності
Миша ігрова ASUS TUF M3 USB (Black) 90MP01J0-B0UA00 фото
Миша ігрова ASUS TUF M3 USB (Black) 90MP01J0-B0UA00 фото
Миша ігрова ASUS TUF M3 USB (Black) 90MP01J0-B0UA00 фото
Миша ігрова ASUS TUF M3 USB (Black) 90MP01J0-B0UA00 фото
Миша ігрова ASUS TUF M3 USB (Black) 90MP01J0-B0UA00 фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 9 ₴
999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Те, що потрібно для перемоги

Шукаєте зручний та функціональний геймерський маніпулятор? Вам підійде ASUS TUF Gaming M3 – доступна миша, яка оснащена оптичним сенсором ігрового класу з роздільною здатністю 7000 точок на дюйм (DPI), кнопками регулювання чутливості та вбудованою пам'яттю для зберігання налаштувань. А підсвічування Aura забезпечує пристрою ефектний зовнішній вигляд.

Особливості:

  • Оптичний сенсор з роздільною здатністю 7 000 DPI
  • Клавіші регулювання чутливості
  • 7 програмованих кнопок
  • Різнобарвне підсвічування Aura
  • Ергономічна форма корпусу
  • Термін служби – 20 мільйонів кліків
  • Програмне забезпечення ROG Armoury II

Завжди на крок попереду

Дивуйте суперників неймовірною точністю та швидкістю ваших рухів. Одна з головних переваг цього маніпулятора – оптичний сенсор ігрового класу з роздільною здатністю 7000 точок на дюйм (DPI) і блискавичною частотою опитування у 1000 Гц. Крім того, дві кнопки перемикання роздільної здатності дозволяють за лічені секунди регулювати чутливість пристрою, не відкриваючи додаток з налаштуваннями.

Налаштовувані клавіші

Щоб грати з максимальною продуктивністю, важливо мати швидкий доступ до часто використовуваних дій та команд. Тому маніпулятор отримав сім налаштовуваних клавіш, здатних замінити цілі комбінації на клавіатурі. Наприклад, ви зможете запрограмувати швидкий доступ до улюбленої зброї.

Стильне підсвічування

Периферія для справжніх геймерів відрізняється не лише технічними характеристиками, а і зовнішнім виглядом. І TUF Gaming M3 не стала винятком. Миша оснащена світлодіодним підсвічуванням Aura, що налаштовується за кольором та візуальними ефектами (статика, пульсація, цикл). Технологія Aura Sync дозволяє синхронізувати світіння з іншими сумісними пристроями.

Ще більше налаштувань

Миша сумісна з фірмовим програмним забезпеченням ROG Armoury II, в інтерфейсі якого можна керувати параметрами продуктивності, підсвічуванням й створювати профілі з налаштуваннями для різних додатків. А вбудована пам'ять гарантує, що вам не доведеться заново налаштовувати маніпулятор при під’єднанні до іншого комп'ютера в гостях або на ігровому турнірі.

Висока надійність

Цей геймерський маніпулятор розрахований на тривалу і безпроблемну експлуатацію в активному режимі. Так у пристрої використано надійні перемикачі з ресурсом у 20 мільйонів натискань. При цьому для зручного пересування по різних поверхнях передбачені тефлонові ніжки з запасом міцності на 250 кілометрів «пробігу».

Характеристики

Основні характеристики

Застосування

Фізичні характеристики

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Миша ігрова ASUS TUF M3 USB (Black) 90MP01J0-B0UA00