Запити надіслані в суботу та неділю будуть опрацьовані у понеділок зранку. КУМ на вихідних відпочиває !

Центральный канал Sonus Faber Sonetto CENTER I White

Код товару 154659
47 302  ₴
В наявності
Додати відгук
Відгуків ще немає
Гарантія: 12 міс.
ВИРОБНИК
Sonus Faber
Колір
Білий
Бренд
Sonus Faber
Тип: центральний канал Акустичне оформлення: із фазоінвертором Вага: 6,5 кг Серія: Sonetto Висота, мм: 242 Ширина, мм: 495 Глибина, мм: 303 Мінімальна рекомендована потужність, Вт: 50 Максимальна потужність, Вт: 200 Кількість смуг: 2 Мінімальна частота, Гц: 60 Опір, Ом: 4 Тип ВЧ динаміка: купольний Тип СЧ/НЧ динаміка: конусний Матеріал СЧ/НЧ динаміка: целюлоза Розмір ВЧ динаміка №1, у дюймах: 1,1 Розмір СЧ/НЧ динаміка, у дюймах: 5,9 Активна/пасивна: пасивна Кількість ВЧ динаміків: 1 Колір сітки пилу: Black/Чорний Колір: White/Білий Країна (головний офіс): Італія
Самовивіз
Кур'єр по Києву,
Самовивіз з Пошти,
Кур'єр по Україні.
Готівкою кур'єру,
Накладений платіж,
Передоплата на карту / на рахунок,
Онлайн оплата на сайті.

Італійці завжди асоціювали свої моделі зі справжньою музикою та мистецтвом. Серія Sonetto не стала винятком, адже в її назві – поезія, а простіше кажучи – сонет. Для тих, хто не знайомий із музичними термінами, сонет - це одинадцятискладний вірш із сюжетно-емоційним переломом. Недаремно Sonus Faber є законодавцем у сегменті luxury High End – італійці роблять продукти, які гарно виглядають, звучать і навіть називаються! І поки інші бренди прагнуть переносити на свої продукти концепції болідів «Формули 1», Sonus Faber слід, швидше, філософії Бентлі, де їздові характеристики лише частина преміальних відчуттів.

Нова лінійка позиціонується виробником у нішу між Olympica та Venere і стає найдоступнішою серією «Made in Italy», тому що повністю збирається у Віченці на заводі Sonus Faber.

Корпуси колонок Sonetto мають традиційну для SF форму лютні, яка не лише елегантно виглядає, а й допомагає боротися із внутрішніми резонансами, покращуючи звучання. Причому передня панель плавно переходить у бічні стінки, покращуючи сприйняття цілісного образу колонок. Ще один традиційний штрих до образу преміальних АС – верхня панель, обтягнута шкірою ручного вироблення з логотипом компанії. Є речі, які руки так і тягнуться доторкнутися, саме таким елементом колонок і є передня панель із шикарною шкірою, яку хочеться відчути подушечками пальців. З таких дрібних елементів і створюється аура володіння преміальним продуктом.

Але не тільки дизайном славляться витвори італійських майстрів, Sonetto є чим похвалитися і з технологічної точки зору. У всіх моделях застосовуються фірмові твітери DAD із шовковим куполом, НЧ-динаміки з алюмінієвим дифузором, а також середньочастотники з дифузором із целюлози та інших натуральних волокон. Колонки (навіть поличкові) стало простіше розміщувати з портом фазоінвертора, встановленому на підставі АС. Всі моделі випускаються у трьох кольорах: білий матовий, чорний лак та «дерево».

Який домашній кінотеатр без центрального каналу? Ніякий! Саме тому в лінійці Sonette їх цілих два. Sonetto Center I чудово доповнить систему на поличкових/настінних колонках Sonetto та на молодших напільниках Sonetto III. Він дуже компактний, але при цьому має все, щоб голосова складова саундтреків відтворювалася впевнено і натурально - три фірмові динаміки, 200 Вт потужності та спеціальна підставка, яка дозволяє направити колонку точно на слухача. При своїх компактних розмірах центральний канал Sonetto Center I можна цілком встановити в нішу і він буде непомітний, доти, поки не знадобиться озвучити будь-який фільм, Center I зробить свою роботу легко і природно, що особливо оцінять любителі багатоканальних музичних дисків.

Загальні
ВИРОБНИК
Sonus Faber
Тип акустики
Центральный канал
Колір
Білий
Бренд
Sonus Faber

Відгуки про "Центральный канал Sonus Faber Sonetto CENTER I White"

Відгуків про "Центральный канал Sonus Faber Sonetto CENTER I White" ще немає.
Будьте першим!
Додати відгук
Подібні товари
46 200  ₴
43 505  ₴
43 505  ₴
43 505  ₴
Ще