Bark B-220 (Барк В-220) надувний гребний човен

5690.00грн.
Є в наявності

Детальний опис товару Bark B-220 (Барк В-220) надувний гребний човен

гребний надувний човен Bark B-220 має довгасту форму через те, що при довжині 220 см ширина кокпіта складає тільки 115 см. Загострений ніс човна дозволить легко заходити у важкодоступні ділянки, наприклад, в очерет. А у поєднанні з невеликим діаметром балонів (30 см) зменшується парусність, але зберігається досить висока для одномісного човна вантажопідйомність (197 кг). У комплекті Барк В-220 не передбачений транець. Також модель не оснащена сланями, на відміну від В220С, але це зменшує вагу комплекту до 13 кг.

Пересування на човні Барк В220 відбувається за допомогою двох весел, якими зручно працювати завдяки поворотним кочетам. В період простою вони фіксуються в спеціальні утримувачі на балоні з ПВХ. Гребки — пластикові, прямої форми, з 4 ребрами жорсткості, кріплення здійснюється кнопковим методом.

Конструкційно одномісний ПВХ-човен Bark B220 розділений на два герметичні відсіки зі зручними клапанами для надування, між якими знаходиться мембрана для регулювання тиску. Барк Б-220 оснащений стаціонарним сидінням. Можна купити модель B220D із зсувною лавочкою і доповнити її зручними аксесуарами: м'якою накладкою або сумкою під сидіння.

Матеріал для виготовлення надувного човна Bark B220 — ПВХ щільністю 800-950 г/м2. Гумовий човен — минуле століття, а вироби з ПВХ набагато надійніші і міцніші. Для додаткової безпеки і зручності модель обладнана страхувальним леєром і ручками для транспортування. На випадок невеликих пробоїв передбачений набір з клею з латками необхідної щільності — ремкомплект.

У вартість Барк Б220 також входять 6-літровий насос "жабка" і містка пакувальна сумка. До човна надається паспорт з гарантійним талоном на 3 роки і сертифікат малого судна для оформлення в Регістрі судноплавства України. Кожен наш клієнт при замовленні отримує подарунок.

Інтернет-магазин Lodka5 на правах офіційного дилера пропонує вигідно купити Bark B220. Ціна від виробника і безкоштовна доставка у будь-яке місто України: Київ, Львів, Запоріжжя, Полтава, Одеса, Ужгород та ін. З відгуками про човен Bark B 220 можна ознайомитися на нашому сайті.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнагребний
Пасажиромісткість (чол)1
Довжина зовнішня (см)220
Ширина зовнішня (см)115
Довжина кокпіта (см)160
Ширина кокпіта (см)55
Діаметр балона (см)30
Кількість гермовідсіків (шт)2
Вантажопідйомність (кг)155
Щільність матеріалу балонів (г/м. кв)850
Щільність матеріалу днища (г/м. кв)950
Тип днищового пайолабез пайолу
Тип сидіньстаціонарні
Наявність кріплень для транцянемає
Наявність транцянемає
Тип веселихвесло стандартне
Привальний бруснемає
Перепускний клапаннемає
Фурнітура для встановлення якорянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)13
Гарантія (міс)36

Габарити упаковки

Ширина (см)40
Висота (см)80
Глибина (см)30

Комплектація

Човен1
Сидіння1
Весло2
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Посібник користувача1

Ще не було питань.