Bark B-260NP (Барк В-260НП) надувний гребний човен + слані

8490.00грн.
Є в наявності

Детальний опис товару Bark B-260NP (Барк В-260НП) надувний гребний човен + слані

Шукаєте максимально оснащений човен завдовжки 260 см, на якому можна виходити під мотором? Модель з такими характеристиками — Барк Б-260НП, човен з комплектом сланей і привальним брусом. Якщо у Вас виникають питання: скільки коштує або де купити човен Барк В260НП за вигідною ціною — ми із задоволенням на них дамо відповідь.

гребний човен Барк В260 НР обладнаний навісним транцем для експлуатації двигуна до 2,5 к.с. Він просторий і комфортний завдяки своїм габаритам (260х130х34 см), і при цьому зберігає маневреність і керованість на водоймі. ПВХ-човен Bark B-260 NP двомісний, дозволяє набирати вантаж до 233 кг, тому повноцінний відпочинок з можливістю узяти необхідне спорядження Вам забезпечений.

Важливу роль в комплекті мають три слані з антиковзкими насічками. Коли Ви знаходитиметеся в човні Барк В-260НР з вудкою в руках, то можете не хвилюватися, адже завдяки такому килимку стояти і пересуватися по кокпіту набагато надійніше і безпечніше.

Маркування моделі буквою "Р" означає, що вона доповнена привальним брусом. Його функція полягає в захисті балонів від тертя і ударів, а бризковідбійник призначений для зменшення кількості забризкуваної води в кокпіт.

Якщо Ви хочете купити надувний човен і думаєте, що він гумовий — поспішаємо Вас розчарувати і одночасно потішити, оскільки Bark B260NP зроблений з ПВХ. А це ще один величезний плюс, тому що спеціальний армований човновий матеріал щільний, міцний, еластичний і не вимагає ретельного догляду. Човен з ПВХ легкий, і комплект важитиме 24 кг, що дозволить переносити його навіть в якості ручної поклажі.

Окремо хочеться відмітити і наявність двох стаціонарних сидінь, розташованих на оптимальній для екіпажа відстані. Для того, щоб самостійно визначати розмір робочого простору усередині кокпіта, можна вибрати модель із зсувними сидіннями — Барк В260НРД. Її вартість трохи вища, але це дає відчутні переваги.

Насос, ремонтний набір і весла входять в обов'язкове оснащення човна. Усе це складається в спеціальну сумку транспортування з кишенею для документів і не займає багато місця.

На нашому сайті є багато відгуків про ПВХ-човен Bark B-260NP, які ще раз підтверджують високу якість товару і швидке обслуговування наших клієнтів. У нас дилерська ціна Барк Б260НР від виробника, тому не шукайте дешевше. Lodka5 потурбувалася про те, щоб доставка сталася швидко і безкоштовно для Вас. Барк В-260НП приїде у будь-яке місто України: Київ, Чернігів, Суми, Рівне, Хмельницький та ін.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнагребний
Пасажиромісткість (чол)2
Довжина зовнішня (см)260
Ширина зовнішня (см)130
Довжина кокпіта (см)192
Ширина кокпіта (см)62
Діаметр балона (см)34
Кількість гермовідсіків (шт)2
Вантажопідйомність (кг)233
Щільність матеріалу балонів (г/м. кв)850
Щільність матеріалу днища (г/м. кв)950
Максимальна потужність мотора (к.с.)2.5
Тип днищового пайоларейковий пайол
Тип сидіньстаціонарні
Наявність кріплень для транцятак
Наявність транцятак
Тип транцянавісний фанерний
Тип веселихвесло стандартне
Привальний брустак
Перепускний клапаннемає
Фурнітура для встановлення якорянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)24
Гарантія (міс)36

Габарити упаковки

Ширина (см)40
Висота (см)100
Глибина (см)35

Комплектація

Човен1
Сидіння2
Весло2
Слань3
Транець1
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Посібник користувача1

Ще не було питань.