Код товару: 4531
Кращий вибір

Зволожувач повітря Cooper&Hunter CH-2945T MAUI

Зволожувач повітря Cooper&Hunter CH-2945T MAUI

2 599.00 грн.

В наявності

2 599.00 грн.

Опис

Дизайн розроблений в глибокому чорному кольорі. Гладка чорна поверхня і текстура у поєднанні з насиченим кольором корпусу зачаровують. У конструкції приладу втілені оригінальні дизайнерські та технічні рішення. Завдяки йому прилад не буде не помічений на полиці магазину, а будь-якому інтер’єру зможе додати цікаву родзинку.

Головною деталлю цього зволожувача є спосіб наповнення водою – воду заливаємо прямо згори, просто знявши верхню кришку, що значно спрощує його експлуатацію та обслуговування.

Важливо зазначити, що зволожувач повітря серії Maui це не лише вінець простоти у використанні, але і багатофункціональний прилад, що поєднує в собі декілька функцій.

По-перше, це зволоження з високою продуктивністю до 300 мл/год. Які допоможуть підтримувати необхідний для здоров’я людини рівень вологості в приміщенні під час опалювального сезону, захищаючи усіх, а особливо маленьких членів сім’ї від негативної дії сухого повітря.

У нічний час можна використати прилад як додатковий елемент підсвічування. Особливо ця функція сподобається вашим дітям. М’яке, не яскраве світло нічної лампи позбавить від страху засинати в темряві. Вмикати і вимикати лампу можна за допомогою окремої кнопки на панелі управління. Таким чином ви самі можете вибрати, коли використати нічну лампу, а коли ні.

По-третє, зволожувач CH-2945t Maui оснащений аромакапсулой, в яку Ви можете додати будь-яку, улюблену вами аромаолію. І через мить кімната наповниться улюбленим ароматом. Приємний аромат і комфортний рівень вологості дозволить Вам максимально розслабиться, і відпочити після трудового дня.

А також варто зазначити, що прилад оснащений ультрафіолетовою лампою, яка вбиває усі шкідливі мікроорганізми в піддоні, таким чином повітря наповнюється максимально чистою вологою.

Ультразвуковий зволожувач CH-2945T серій Maui стане відмінним помічником у формуванні комфортного і корисного клімату у будинку. Cooper&Hunter – це завжди комфортні інновації.

Особливості:

  • Великий резервуар 4,2 л;
  • Велика продуктивність по зволоженню 300 мл/год;
  • Верхня затока, простота у використанні;
  • Аромакапсула для створення SPA-ефекту;
  • 12 годинний таймер;
  • Ультрафіолетова лампа для знищення бактерій;
  • Інтуїтивне і просте керування;
  • Автоматичне вимкнення при порожньому баку;
  • Безшумна робота для комфортного використання під час сну і відпочинку.
Об’єм резервуара л 4,2
Зволоження мл/годину 300
Рівень шуму дБ (максимум) менше 38 дБ
Напруга В 220-240
Частота струму Гц 50
Споживання електроенергії (холодна пара) Вт 23
Рекомендована площа застосування м² 30-40
Габарити мм 188х192х303
Вага кг 1,8
Розмір коробки мм 195х204х346
Вага брутто кг 2,16

Додаткова інформація

Основні
Модель

CH-2945T

Тип системи

Ультразвуковой

Площа

30-40 м²

Колір

Чорний

Тех. дані
Продуктивність

300 млчас

Рівень шуму

дБ (максимум) менее 35 дБ

Об'єм резервуару

4,2л

Бренд
Країна реєстрації бренду

США

Країна виготовлення

Китай

Гарантія
Гарантія

12 мес.

Інше
Габариты:

188х192х303

Вес:

1,8кг

Знайшли дешевше?

Визначилися з вибором та хочете зробити замовлення? І знайшли такий самий продукт в іншому магазині за ціною, яка нижче нашої? Залишіть посилання на цей же товар в іншому інтернет-магазині, та свої дані. Ми обов'язково зробимо Вам саму доступну ціну за цим продуктом!





    Reviews

    There are no reviews yet.


    Be the first to review “Зволожувач повітря Cooper&Hunter CH-2945T MAUI”