Bark BT-450S (Барк БТ-450С) надувний кільовий човен + фанерний пайол

25050.00грн. 22545.00грн.
Є в наявності

Детальний опис товару Bark BT-450S (Барк БТ-450С) надувний кільовий човен + фанерний пайол

Bark BT-450S — найбільший і наймісткіший моторний кільовий човен Барк. Це ідеальний вибір для тих, хто не визнає компромісів відносно максимального комфорту і свободи дій. Ця модель дарує практично "береговий" комфорт риболовлі без обмеження за місцем вилову. Розбірна конструкція цього, по суті, середньорозмірного судна, дозволяє доставити його до найбільш важкодоступних водойм.

Кільовка Барк ВТ-450С повністю виготовлена з армованого ПВХ щільністю 1100 г/м, що робить можливою експлуатацію навіть в найскладніших умовах. По її бортах проклеєний привальний брус, а нижня частина балонів і кільсон посилені бронюючими стрічками. Розбірну палубу формують шість окремих сегментів з морської фанери з антиковзким покриттям. Міцність і монолітність палуби забезпечують алюмінієві профілі в місцях з'єднань, а також бічні стрингери жорсткості.

Усі три сидіння — пересувні, що дозволяє не лише регулювати вільний простір кокпіта, але і оптимально розподіляти вагу в човні. За рахунок великої ширини човна (180 см) збільшується довжина самих банок (105 см). Це дає можливість розміститися двом пасажирам на кожній з них. Це робить надувний човен Барк БТ-450 шестимісним. І навіть семимісним, якщо один з пасажирів вирішить розташуватися просто на балоні. Адже вантажопідйомність дозволяє (800 кг). Цьому не в останню чергу посприяла наявність аж 5 гермовідсіків і діаметр балонів в 47 см.

Комплект весел великої довжини (1,8 м) дозволяє спокійно відійти від берега або тихо підійти до місця вилову. А швидкісні якості і перехід човна Bark BT450S на великі відстані забезпечить підвісний човновий мотор. Транець у Барк 450С розрахований на мотори аж до 30 к.с. У нижній частині транця встановлений зливний клапан для видалення води з-під настилу днища.

Для транспортування і зберігання є 2 сумки — для самого човна БТ450С і для жорсткої розбірної палуби. Для додаткової зручності експлуатації модель також оснащена п'ятьма ручками для транспортування і страхувальним леєром.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнакільовий
Пасажиромісткість (чол)7
Довжина зовнішня (см)450
Ширина зовнішня (см)180
Довжина кокпіта (см)356
Ширина кокпіта (см)86
Діаметр балона (см)47
Кількість гермовідсіків (шт)5+1
Вантажопідйомність (кг)800
Щільність матеріалу балонів (г/м. кв)1100
Щільність матеріалу днища (г/м. кв)1100
Максимальна потужність мотора (к.с.)30
Тип днищового пайолафанерний пайол зі стрингерами
Тип сидіньпересувні
Наявність транцятак
Тип транцястаціонарний фанерний
Тип веселихвесло стандартне
Привальний брустак
Перепускний клапаннемає
Фурнітура для встановлення якорянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)48+32
Гарантія (міс)36

Габарити упаковки

Ширина (см)55
Висота (см)170
Глибина (см)45

Комплектація

Човен1
Сидіння3
Весло2
Фанерний пайол зі стрінгерами1
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Сумка пакувальна для днищового пайола1
Посібник користувача1
Сертифікат РСУ1

Ще не було питань.