Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1306 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-22%
Смарт-часы Garmin Enduro Steel with Gray UltraFit Nylon Strap (010-02408-00/10), фото 2
Смарт-часы Garmin Enduro Steel with Gray UltraFit Nylon Strap (010-02408-00/10), фото 2
Смарт-часы Garmin Enduro Steel with Gray UltraFit Nylon Strap (010-02408-00/10), фото 2
Смарт-часы Garmin Enduro Steel with Gray UltraFit Nylon Strap (010-02408-00/10), фото 3

Смарт-часы Garmin Enduro Steel with Gray UltraFit Nylon Strap (010-02408-00/10)

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

ПЕРЕВІРТЕ СЕБЕ НА ДИСТАНЦІЇ

Годинник Enduro GPS обладнаний склом Power GlassTM для заряджання від сонячної батареї, що продовжує термін експлуатації батареї, а також розширеними функціями, які виправдають очікування спортсменів, які займаються витривалістю. Як ти.

Функция Гармин Эндуро

Зарядіть свій пристрій сонячною енергією і використовуйте його довше

Функция Гармин Эндуро

Залишайтеся у формі з покращеним часом відновлення, відстежуйте VO2 max і багато іншого.

Функциональность Гармин Эндуро

Легкий, але міцний — створений для перегонів в екстремальних умовах.

Преимущество Гармин Эндуро

Заощаджуйте заряд батареї, регулюючи використання датчика.

Преимущество Garmin Enduro

Точний модуль GPS дає змогу знайти дорогу навіть далеко від проторених доріг.

Особенности Гармин Эндуро

Термін експлуатації батареї становить до 80 годин у режимі GPS і до 300 годин у режимі максимального часу роботи від батареї1.

Особенности Гармин Эндуро

ЗРОБЛЕНО ДЛЯ БЕГА

Enduro обладнаний постійно увімкненим 1,4-дюймовим дисплеєм, оптимізованим для використання за яскравого сонячного світла, що дає змогу легко читати навіть у дорозі. Він обладнаний нашими найкращими функціями для тренувань і потужним процесором, тому ви можете зосередитися на пробіжці, а не турбуватися про час автономної роботи.

ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ ДОВГОВІЧНОСТІ

Міцна атмосферостійка конструкція розрахована на екстремальні погодні умови, а безель доступний із неіржавкої сталі або титану з легким вуглецевим покриттям, стійким до подряпин. Годинник також обладнаний надзвичайно легким, гнучким і міцним регульованим спортивним ремінцем.

 

Гармин Эндуро - преимущества

СОНІННА БАТАРЕЯ

Термін експлуатації батареї становить до 80 годин у режимі GPS1, до 300 годин у режимі максимального часу роботи від батареї1 і до 65 днів у режимі годинника із сонячною батареєю.

Атрибуты Garmin Enduro

ЕНЕРГЕТИЧНИЙ МЕНЕДЖЕР

Подивіться, як різні параметри та датчики впливають на термін експлуатації батареї вашого годинника, щоб змінити термін експлуатації батареї.

Функция Гармин Эндуро

КИСЛОРОД ДЛЯ БЕГА ПО ТРЕЙЛУ

Функція максимального показника VO2 для бігу перетятою місцевістю вимірює стан серцево-судинної системи бігунів, адаптуючись до змінних умов траси та місцевості, які можуть вплинути на продуктивність.

Функция Гармин Эндуро

УЛЬТРА БЕГ

Використовуйте ультрабіг із функцією часу відпочинку та записуйте час, який ви витрачаєте на перепакування.

Функциональность Гармин Эндуро

ФУНКЦИЯ CLIMBPRO

Використовуючи планувальник сходжень ClimbPro, ви можете переглядати в режимі реального часу інформацію про ваші поточні та майбутні сходження, включно з ухилом, відстанню та набором висоти. Індикація маршруту в функції ClimbPro також надає додаткову інформацію про схили та плоску місцевість.

Преимущество Гармин Эндуро

Динаметика ГОРНОГО ВЕЛОСІПЕДА

Відстежуйте деталі кожної поїздки за допомогою показників гірського велосипеда зі спеціальними показниками складності та рідини, які оцінюють складність маршруту та плавність спуску, щоб отримати результат, який ви зможете побити наступного разу.

Преимущество Garmin Enduro

АККЛІМАТИЗАЦІЯ ДО ВИСОКОЇ ТЕМПЕРАТУРІ Й ВИСОТИ

Будьте готові до будь-яких умов. Подивіться, як ваше тіло справляється з різними умовами довкілля та як воно пристосовується до температури та висоти.

Особенности Гармин Эндуро

СТАТИСТИКА ЕФЕКТИВНОСТІ

Переглядайте розширені показники тренувань, включно з динаміком бігу, максимальним показником VO2 залежно від температури довкілля та висоти над рівнем моря, консультантом зі відновлення й багато іншого3.

Особенности Гармин Эндуро

ПОТОМОТУЖНИК ПО ВІДДОВОЇ

Дати змогу вашому тілу правильно відновлюватися між тренуваннями дуже важливо. Вбудований помічник із відновлення після кожного тренування повідомить вам, як довго ви маєте відпочивати перед наступним великим зусиллям.

Гармин Эндуро - преимущества

РЕКОМЕНДУЄНА ЕЖЕДНЕВНА ТРЕНІВАННЯ

Поради щодо тренувань, що ґрунтуються на вашому рівні фізичної підготовки, див. в рекомендаціях по щоденному їзді та бігу залежно від вашого поточного тренувального навантаження та статусу тренувань.

Функция Гармин Эндуро

ПІДТРИМКА КІЛЬКИХ СИСТЕМ GNSS

Ви можете використовувати кілька глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, ГЛОНАСС і Galileo), спрощуючи навігацію в ситуаціях, коли використання тільки GPS занадто складно.

Функциональность Гармин Эндуро

НАВІГАЦІОННІ ДАТЧИКИ

На своєму новому шляху використовуйте датчики ABC, зокрема З альтиметром, покажчиком висоти, барометром для спостереження за погодою та 3-осьовим електронним компасом.

Преимущество Гармин Эндуро

СПОРТИВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

Використовуйте вбудовані профілі активності для бігу пересіченою місцевістю, плавання, бігу, їзди на велосипеді, походів, веслування, катання на лижах, ігри в гольф і багато чого іншого.

Преимущество Garmin Enduro

ТЕХНОЛОГІЯ PACEPROTM

Перша у своєму роді функція PacePro допомагає вам не відставати під час бігу завдяки навігації з настроюванням градієнта.

Особенности Гармин Эндуро

СКИТУРИНГ

Все, що вам потрібно для пригод поза трас. Цей вбудований профіль відрізняє спуски від підйомів, автоматично перемикаючись між виділеними екранами даних.

Особенности Гармин Эндуро

ОСОБЛИВОСТІ СЕРФІНГА

Приготуйтеся осідлати хвилю. Після сполучення вашого пристрою Enduro з застосунком Surfline SessionsTM на сумісному смартфоні ви зможете записувати відео кожної хвилі, на якій ви подорожуєте, і записувати за допомогою камери Surfline®. Подивіться відео пізніше, щоб побачити, як ви це зробили.

 

Гармин Эндуро - преимущества

ЧСС НА ЗАПЯСТЬЕ

Технологія оптичного вимірювання частоти серцевих скорочень3 вимірює інтенсивність вашої активності, а також варіабельність частоти серцевих скорочень для розрахунку рівня стресу. Технологія також працює під водою без використання пульсометра.

Атрибуты Garmin Enduro

ПУЛЬСОКСИМЕТР

Датчик пульсоксиметра4 використовує промені світла на вашому зап'ястку, щоб відстежувати вашу акліматизацію на висоті та моніторинг сну, щоб визначити, наскільки добре ваше тіло поглинає кисень.

Функция Гармин Эндуро

РОЗШИРЕНИЙ МОНІТОРИНГ СНА

Відстежуйте якість свого сну, використовуючи час легкого, глибокого та швидкого сну, дані пульсоксиметра4 та інформацію про дихання. Переглядайте дані про сон у спеціальному віджеті, який зображає ваш показник сну та інші показники.

Функция Гармин Эндуро

МОНІТОР ЕНЕРГІЇ BODY BATTERYTM

Оптимізуйте запаси енергії вашого тіла, використовуючи варіабельність серцевого ритму, стрес, сон та інші показники, щоб визначити, чи готові ви до активності, чи вам потрібно відпочити.

Функциональность Гармин Эндуро

МОНІТОРИНГ ГІДРАЦІЇ

Записуйте своє щоденне споживання рідини, щоб уникнути зневоднення. Щойно ви увімкнете автоматичну мету, ви побачите передбачувані втрати поту після вашої активності, і ваша мета буде відповідно скоригована.

Преимущество Гармин Эндуро

МОНІТОРИНГ ДИХАННЯ

Слідкуйте за тим, як ви дихаєте впродовж дня, під час сну, дихальних вправ і занять йогою.

 

Особенности Гармин Эндуро

УВАГА ЗА ТЕЛЕФОНА

Ви можете отримувати електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення прямо на годинник, якщо вони під'єднані до сумісного пристрою.

Особенности Гармин Эндуро

GARMIN PAYTM БЕСКОНТАКТНІ ПЛАТЕЖИ

Купуйте миттєво, завдяки Garmin Pay5, який дає змогу здійснювати бездротові платежі через послуги обраних провайдерів.

Гармин Эндуро - преимущества

ФУНКЦІЇ БЕЗПЕКИ І МОНІТОРИНГА

Коли ви відчуваєте загрозу або коли ваш годинник виявляє пригоду, Emergency Assistance and Incident Detection #6 відправить ваше місце розташування екстреним контактам.

Гармин Эндуро - преимущества

 
Основні атрибути
Вага73 мг
ВиробникGarmin
Гарантійний термін12 міс
Країна виробникКитай
Вікова групаДля дорослих
ТипРозумні годинники
СтатьУнісекс
Тип дисплеяКольоровий
КолірСірий
СтанНовий
ІнтерфейсиBluetooth, Wi-Fi, NFC
ОсобливостіGPS, Акселерометр, Пульсометр, Знімний ремінець, Пиловологозахищений корпус
ОповіщенняВібрація
Сумісність зAndroid, IOS
Рівень водостійкості10 АТМ
Інше
Операційна системаAndroid, IOS
Матеріал ремінцяТканий нейлон
  • Ціна: 20 099 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner