Мікрофонний набір Gyc DKS-1 Drum Kit

Код товару: 26-17-3-1

Ціна
19593 ₴
10499 ₴
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Gyc
На фізичні товари доступна можливість безкоштовної доставки за Вашою адресою за допомогою сервісу Нова Пошта при замовленні від 1000 грн.

GYC DKS-1 Drum Kit

Набір мікрофонів для ударних. Комплект DKS1 включає спеціально підібрані мікрофони та тримачі та забезпечує всі потреби барабанщика на записі або концертному виступі. Набір мікрофонів дозволяє повністю визвучити Вашу установку. Мікрофони поставляються у спеціальному кейсі для перенесення з усіма потрібними кабелями. В комплект входять мікрофони 1 x P4, 1 x P5, 1 x P6, 3 x P7, а також кабелі та утримувачі.

Характеристики
Призначення мікрофону Для ударних інструментів/перкусії
Тип мікрофону Конденсаторний
Тип підключення Дротовий
Розміщення мікрофону На стійку
Комплектація Мікрофони P4, P5, P6, 3 x P7, кабелі, тримачі, кейс
Колір Чорний
Країна реєстрації бренду Китай
Країна-виробник товару Китай

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтеся чи створіть обліковий запис перш ніж написати відгук
Мікрофонний набір Gyc DKS-1: все, що треба для запису ударної установки

Мікрофонний набір Gyc DKS-1: все, що треба для запису ударної установки

Якщо Ви шукаєте ідеальний мікрофонний набір для своєї ударної установки, то варто звернути увагу на комплект Gyc DKS-1, який зараз доступний за акційною ..

Схожі товари

sE Electronics 2300 – це остання версія отримавшого безліч нагород конденсаторного мікрофона 2200, який багато років тому вивів компанію sE Electronics на мапу світу своїм плавним, відточеним звуком для вокалу, озвучування і безлічі інструментальних додатків. Кардіоїдна версія отрима..
Є кілька мікрофонів, які також широко використовуються і користуються довірою, як мікрофони серії Shure SM. Їхня бездоганна надійність і видатна продуктивність зробили їх незамінними як у студійному світі, так і на концертній сцені. Останнім доповненням Shure до серії SM є SM27, конденсаторний мікро..
Новинка
Забудьте про громіздкі стійки дорогого обладнання! Мікрофон Antelope Audio Axino Synergy Core — це універсальна система рекордингу на базі USB, що дозволяє досягти студійної якості звуку, підключивши лише один кабель до комп'ютера. Створюйте вражаючі записи вокалу, інструментів, ведіть пот..
Ручний мікрофон Shure KSM8/B – це динамічний мікрофон з подвійною діафрагмою, створений для вокалу та посилення звуку під час живих виступів та на професійних майданчиках вищого рівня. Завдяки одному з найінноваційних мікрофонів з кардіоїдною діаграмою спрямованості, розроблених Shure на сього..