Танк на радіокеруванні ZIPP Toys CamoFighter

2990.00грн. 2781.00грн.
Є в наявності
Танк ZIPP Toys CamoFighter — ігровий танк на радіоуправлінні з оригінальним камуфляжним забарвленням, стріляючий водяними пулями. У якості снарядів використовуються м-#039;які гелеві пулі, якими можна користуватися навіть у приміщенні. Пулі «вирощуються» за допомогою додавання води до сухих дрібних гідрогелевих кристалів. Сухий гідрогель витримується у воді протягом 3-х годин, після чого приймає форму, готову до проведення танкових боїв. Гелеві пулі м-#039;які і абсолютно не травмонебезпечні.

Модель виконана з міцного, безпечного для здоров-#039;я матеріалу. Танк відрізняється високою прохідністю завдяки великим рельєфним колесам та оснащений потужним двигуном з приводом 4х4.

Танк на радіоуправлінні ZIPP Toys CamoFighter вміє рухатися вперед и назад, вліво і вправо, робити поворот на 360 градусів і дрифтувать під кутом 45 градусів . Пушка рухається вверх/вниз і вправо/вліво. Модель здатна розвивати швидкість до 15 км/год.

Живлення танка забезпечується за допомогою літій-іонної акумуляторної батареї 7,4 В, яка входить в комплект поставки, разом із зарядним USB-шнуром. Пульт управління живиться від трьох батарей типу ААА на 1,5 В.

Артикул: T109S
Возраст: С 14 лет
Гарантія: 3 місяці
Категорія: Іграшки
Комплектация: Гарантийный талон (1)
Материал: Пластик
Підкатегорія: Танки
Производитель: ZIPP Toys
Размеры в сложенном виде, ДхШхВ: 39 х 24 х 34 см
Страна происхождения: Китай
Тип игрушки р/у: Танки
Тип управления: Радиоуправление
Цвет: Хаки
Элемент питания: Li-Ion аккумулятор 1500 mAh

Ще не було питань.