Кондиціонер Samsung AR12TSHYAWKNER

Кондиціонер Samsung AR12TSHYAWKNER

16 490 грн.

В наявності

16 490 грн.

Код товара: 112491
Категорії: , ,

Опис

Кондиціонер Samsung

AR12TSHYAWKNER

Автоматичне охолодження на базі ІІ
Впустіть у своє життя інтелектуальні технології з автоматичним охолодженням на базі ШІ*. З цією технологією можна простіше і ефективніше досягти бажаного результату, адже вона автоматично аналізує різні режими, умови в приміщенні і особливості використання**. В залежності від бажаної вами температури і температури зовнішнього повітря кондиціонер автоматично переходить у найбільш підходящий режим, включаючи охолодження Wind-Free™, інтенсивне і нормальне охолодження, для підтримки оптимальних умов у приміщенні та комфортних відчуттів.
* Необхідне підключення до Wi-Fi і обліковий запис Samsung. ** Зберігає користувальницькі дані, переваги і схеми використання, пропонуючи найбільш підходящі варіанти.
Посилення цифрового інвертора
Економте гроші кожен день за рахунок високоефективної технології посилення цифрового інвертора. На відміну від звичайних компресорів з фіксованою швидкістю він підтримує потрібну температуру без частого включення і виключення, працюючи без різких коливань. В ньому також використовуються сильні неодимові магніти і глушник, тому він більш ефективний і виробляє менше шуму і вібрацій. Крім того, при охолодженні він оптимізує енергоспоживання: воно може знизитися на 73 %.
* Порівняння моделі AR12TXCAAWKNEU зі звичайним кондиціонером Samsung AQ12TSLXEA.
Інтенсивне охолодження
Швидше охолоджує кожен куточок приміщення, так що ви завжди відчуваєте приємну прохолоду в будь-якій частині вашого будинку. Технологія Powerboost з посиленням цифрового інвертора значно скорочує термін розгону компресора з нуля до максимальної потужності, прискорюючи охолодження на 43 %*. У кондиціонерах, удосконалених цією технологією, вентилятор на 15 % більше, вхідний отвір ширше на 18 %, а жалюзі — на 31 %. Таким чином, холодне повітря розсіюється все далі і ширше в кожен куточок приміщення на відстань до 15 метрів**.
* Порівняння моделі AR12TXCAAWKEU зі звичайним кондиціонером Samsung AQ12EASER. ** Дані на базі моделі AR24TXFCAWKNEU
SmartThings
Управління температурою в будинку в будь-який час і з будь-якої точки світу. За допомогою програми SmartThings* ви можете дистанційно керувати кондиціонером і контролювати його роботу одним дотиком. Або просто сказати системою голосового керування штучним інтелектом (ШІ)*, що ви хочете**, і вона зробить це. Вона навіть пропонує найкращі налаштування.
* Доступно на пристроях на базі Android і iOS. Потрібне підключення до Wi-Fi і обліковий запис Samsung. ** Голосове керування підтримується англійською (США, Великобританія, Індія), китайською, корейською, французькою, німецькою, італійською та іспанською мовами. Також до кінця 2019 року буде реалізована підтримка португальської мови.
Система автоочищення
Зберігайте гігієнічність внутрішнього середовища кондиціонера без особливих зусиль! Після роботи автоочищення автоматично сушить теплообмінник 3-ступінчастим способом. Вона видаляє вологу, продуваючи повітря протягом 10-30 хвилин. Таким чином, вона запобігає накопичення бактерій і запахів.
Фільтр Easy Filter Plus
Підтримуйте ефективну роботу кондиціонера з меншими витратами. Фільтр Easy Filter Plus розташований зовні і зверху, тому його легко дістати і почистити. Його щільна сітка підтримує теплообмінник в чистоті, а антибактеріальне покриття допомагає захистити вас від небезпечних забруднюючих речовин, що передаються по повітрю*.
* Протестовано у випробувальній лабораторії Кореї. Дані отримані в особливих умовах випробувальних і можуть змінюватися залежно від зовнішніх факторів та індивідуального використання
Вентилятор з DuraFin™
Використання матеріалу DuraFin дозволили поліпшити робочі характеристики теплообмінника. Лопаті вентиялтора відрізняються більшою товщиною і виготовлені з більш щільного матеріалу. Його покращене покриття володіє більш високими антикорозійними властивостями. Цей матеріал протягом 100 днів був підданий антикорозійному тесту з використанням морської води (Sea Water Acetic Acid Test (SWAAT)*.
* Порівняння моделі AR13TYHYBWKNST зі звичайним кондиціонером Samsung AR18JRFNFWK.
Потрійний захист Triple Protector Plus
Забезпечує довговічну продуктивність з підвищеною надійністю і захистом від стрибків напруги без стабілізатора*. Довговічна продуктивність навіть в самих важких умовах. Технологія потрійний захисту, не вимагає окремого стабілізатора напруги, захищає компресор і контролер від стрибків напруги і коливань струму*. Кондиціонер також гарантує довговічну продуктивність. Його антикорозійне покриття запобігає корозії конденсатора і корпусу — а останній завдяки збільшеній товщині стінок легко витримує жорсткі умови експлуатації.
* Порівняння моделі AR12TXEAAWKNEU зі звичайним кондиціонером Samsung AS18FCMID.
ЕКО режим
Економте енергію, насолоджуючись прохолодою! У режимі ECO використовується менша потужність компресора порівняно з режимом інтенсивного охолодження. Це знижує споживання енергії в порівнянні зі звичайними моделями*, забезпечуючи при цьому прохолоду і комфорт. Режим дозволяє ефективно охолоджувати, коли на вулиці не дуже жарко, або просто економити енергію та гроші в будь-який час, щоб не турбуватися про рахунки за електрику. Він навіть допомагає уникнути перевантаження локальної мережі електропостачання у спекотне літо.
* Розрахунок зроблений для моделі AR07T9170HA3 на підставі порівняння енергоспоживання в режимі інтенсивного охолоджування і в режимі ECO.
Функція “Good Sleep”
Солодкий сон щоночі. Режим Wind-Free™ Good Sleep створює в спальні ідеальний клімат для сну — без неприємного потоку холодного повітря і з меншим споживанням енергії в порівнянні з режимом інтенсивного охолодження. Регулювання температури в режимі охолодження Wind-Free™ забезпечує комфорт протягом всієї ночі. Таким чином, ви швидко засинаєте, глибоко і комфортно спите і прокидаєтеся, відчуваючи себе повним сил на початку нового дня. Ви не втратите дорогоцінні хвилини сну, спокійно засинаючи, навіть якщо прокинулися серед ночі.

Технічні характеристики Samsung AR12TSHYAWKNER

Тип системи: спліт-система
Площа приміщення: 25 м²
Тип компресора: інверторний
Потужність (охолодження/обігрів): 3.3/3.8 кВт
Температура зовнішнього повітря (охолодження/обіграв): от – 10 до +46 °C / от -22 до +24 °C
Внутрішній блок
Тип установки: настінний
Колір внутрішнього блоку: білий
Рівень шуму: 24/35 дБ
Wi-Fi модуль: ні
Пульт керування: так
Дисплей: так
Розміри внутрішнього блоку (ВхШхГ): 215*820*299 мм
Вага внутрішнього блоку 9,2 кг
Зовнішній блок
Діаметр труб (рідина (ODxL)/газ (ODxL)): 6,35/9,52 мм
Довжина тубопроводу/Висота: 15/7 м
Холодагент: R32
Розміри зовнішнього блоку (ВхШхГ): 548*720*265 мм
Вага зовнішнього блоку: 27 кг

Характеристика

Основні
Реком. площа обслуговування, кв. м

Режими роботи

Бренд
Бренд

Країна реєстрації бренду

Відгуки

Відгуків немає, поки що.


Будьте першим, хто залишив відгук “Кондиціонер Samsung AR12TSHYAWKNER”“