ORIUM Cargo Speed Evo 235/65R16C 115/113R

Код товара: 39830

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: ORIUM;
    • Тип авто: Легкогрузовой;
    • Ширина: 235;
    • Профиль: 65;
    • Диаметр: R16C;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 115/113;
3424 грн
В наличии

Детальное описание

Літні радіальні автошини від сербського бренду, що спеціалізується на виробництві шин економ-класу. Компанія є частиною відомого виробника автомобільної гуми Michelin, тому навіть за низької ціни її вироби відрізняються високою якістю та відмінними їздовими характеристиками. Модель призначена для мікроавтобусів та вантажівок легкої вантажопідйомності. Однією з головних переваг її переваг є довгий термін служби.

Для виготовлення моделі ORIUM CargoSpeed Evo бренд використовує запатентовану гумову суміш, склад якої збагачений кремнійвмісним елементом і специфічними присадками. Ці добавки забезпечують літнім шинам підвищену зносостійкість та сприяють зниженню коефіцієнта опору коченню. За умови їх використання водій значно економить свої витрати на паливо. На таку особливість вказує наявність слова "Evo" в назві. Застосування технології NanoPro-Tech не тільки позитивно вплинуло на прохідність автошин, але й зменшило витрату пального при проходженні складних ділянок місцевості.

Літня гума має симетричний протекторний малюнок, що забезпечує комфортний хід, швидке гальмування та ефективне самоочищення при їзді мокрою дорогою. Дренажна система включає 3 глибоких поздовжніх канали та безліч бічних канавок, що гарантують миттєве відведення вологи та бруду з плями контакту. Це сприяє мінімізації ефекту аквапланування та підвищенню щільності зчеплення. Навіть у дощову погоду автошини забезпечують відмінну маневреність та високий рівень безпеки.

Завдяки великим плечовим блокам гума Корморан Карго Спід Ево на дорожній поверхні будь-якої якості показує відмінну керованість та стабільну поведінку транспорту на сухому та мокрому дорожньому покритті. У зв'язку з тим, що гума Kormoran Cargo Speed Evo призначена для мікроавтобусів та фургонів, особливу увагу розробників приділили її вантажопідйомності. Високу стійкість літніх автошин до навантажень гарантує посилений сталевим кордом каркас, а надійний захист від ударів - застосування у виробництві матеріалів особливої міцності.

Головні переваги літньої гуми ORIUM Cargo Speed Evo

Незважаючи на те, що літні шини ORIUM Cargo Speed Evo відносяться до виробів бюджетного класу, за низкою їздових та експлуатаційних характеристик вони не поступаються дорогим аналогам іменитих брендів. Серед основних плюсів використання гуми експерти виділяють такі моменти:

економічність - виробництво автошин із застосуванням технології NanoPro-Tech та введення до складу компаунду кремнійвмісного елемента дозволило знизити коефіцієнт опору коченню на 5-7% порівняно з прототипом;
ефективний протекторний малюнок - вивірене розташування елементів забезпечує короткий гальмівний шлях, показники якого скоротилися на 10-12 %, надійне зчеплення з мокрими дорожніми покриттями будь-якої якості, стабільна поведінка транспорту під час маневрування та високий рівень безпеки;
низький рівень шуму – комфортну поїздку пасажирам гарантує здатність шин Корморан КаргоСпід Ево попереджати появу сторонніх звуків ще на етапі їхнього зародження;
гідна якість - оснащення виробничих майданчиків сучасним обладнанням та автоматичною системою контролю дозволяє знизити ризик браку.
Застосування передових технологій корпорації Michelin дозволили бренду випустити відмінні недорогі автошини Корморан КаргоСпід Ево, які за будь-якої погоди забезпечать комфортну та безпечну поїздку.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.