Запити надіслані в суботу та неділю будуть опрацьовані у понеділок зранку. КУМ на вихідних відпочиває !

Фронтальні акустичні колонки Sonus Faber Sonetto V White

Код товару 154665
215 008  ₴
В наявності
Додати відгук
Відгуків ще немає
Гарантія: 12 міс.
ВИРОБНИК
Sonus Faber
Колір
Білий
Бренд
Sonus Faber
Тип: підлогова акустика Акустичне оформлення: закритий корпус Мінімальна рекомендована потужність, Вт: 50 Максимальна потужність, Вт: 300 Розмір НЧ динаміка, в дюймах: 7,1 Кількість смуг: 3 Мінімальна частота, Гц: 38 Опір, Ом: 4 Тип ВЧ динаміка: купольний Тип СЧ динаміка: конусний Тип НЧ динаміка: конусний Матеріал СЧ динаміка: целюлоза Матеріал НЧ динаміка: метал Розмір ВЧ динаміка №1, у дюймах: 1,1 Розмір СЧ динаміка, в дюймах: 5,9 Активна/пасивна: пасивна Кількість ВЧ динаміків: 1 Бездротова: ні Кількість динаміків: 4 Максимальна частота, Гц: 25000 Чутливість, дБ/Вт/м: 90 Частота поділу кросовера: 3000 Гц Колір сітки пилу: Black/Чорний Вага: 22,6 кг Висота, мм: 1072 Ширина, мм: 258 Глибина, мм: 409 Колір: White/Білий Країна (головний офіс): Італія
Самовивіз
Кур'єр по Києву,
Самовивіз з Пошти,
Кур'єр по Україні.
Готівкою кур'єру,
Накладений платіж,
Передоплата на карту / на рахунок,
Онлайн оплата на сайті.

Італійці завжди асоціювали свої моделі зі справжньою музикою та мистецтвом. Серія Sonetto не стала винятком, адже в її назві – поезія, а простіше кажучи – сонет. Для тих, хто не знайомий із музичними термінами, сонет - це одинадцятискладний вірш із сюжетно-емоційним переломом. Недаремно Sonus Faber є законодавцем у сегменті luxury High End – італійці роблять продукти, які гарно виглядають, звучать і навіть називаються! І поки інші бренди прагнуть переносити на свої продукти концепції болідів «Формули 1», Sonus Faber слід, швидше, філософії Бентлі, де їздові характеристики лише частина преміальних відчуттів.

Нова лінійка позиціонується виробником у нішу між Olympica та Venere і стає найдоступнішою серією «Made in Italy», тому що повністю збирається у Віченці на заводі Sonus Faber.

Корпуси колонок Sonetto мають традиційну для SF форму лютні, яка не лише елегантно виглядає, а й допомагає боротися із внутрішніми резонансами, покращуючи звучання. Причому передня панель плавно переходить у бічні стінки, покращуючи сприйняття цілісного образу колонок. Ще один традиційний штрих до образу преміальних АС – верхня панель, обтягнута шкірою ручного вироблення з логотипом компанії. Є речі, які руки так і тягнуться доторкнутися, саме таким елементом колонок і є передня панель із шикарною шкірою, яку хочеться відчути подушечками пальців. З таких дрібних елементів і створюється аура володіння преміальним продуктом.

Але не тільки дизайном славляться витвори італійських майстрів, Sonetto є чим похвалитися і з технологічної точки зору. У всіх моделях застосовуються фірмові твітери DAD із шовковим куполом, НЧ-динаміки з алюмінієвим дифузором, а також середньочастотники з дифузором із целюлози та інших натуральних волокон. Колонки (навіть поличкові) стало простіше розміщувати з портом фазоінвертора, встановленому на підставі АС. Всі моделі випускаються у трьох кольорах: білий матовий, чорний лак та «дерево».

Ця трисмугова акустична система чудово впишеться як у середні, так і великі приміщення. Її звучання, що зачаровує, оживить усі емоції, які автор вклав у музичний твір — ви це відчуєте буквально шкірою. Колонки витримують до 300 Вт потужності, що підводиться, оснащені чотирма динаміками і починають звучати від 38 Гц - низи тут знатні, і музика, і кіно від цього тільки виграють. У висоту ці колонки — трохи більше метра, тому домінувати навіть у середньому за розміром приміщенні вони навряд чи будуть. До того ж їх можна поставити близько до стіни – фазоінвертор спрямований у підлогу, і звучання це не зашкодить.

Загальні
ВИРОБНИК
Sonus Faber
Колір
Білий
Бренд
Sonus Faber

Відгуки про "Фронтальні акустичні колонки Sonus Faber Sonetto V White"

Відгуків про "Фронтальні акустичні колонки Sonus Faber Sonetto V White" ще немає.
Будьте першим!
Додати відгук
Подібні товари
196 425  ₴
206 700  ₴
206 700  ₴
234 000  ₴
Ще