Запити надіслані в суботу та неділю будуть опрацьовані у понеділок зранку. КУМ на вихідних відпочиває !

Звуковий комплект Sonos 5.1. Beam G2, Sub & One SL black (BEAMG251BLK)

Код товару 153932
108 960  ₴
В наявності
Додати відгук
Відгуків ще немає
Гарантія: 12 міс.
ВИРОБНИК
Sonos
Бренд
Sonos
Отримайте повний об'ємний звук і глибокі баси, а також голосове керування для свого телевізора, музики і багато чого іншого. Відтворення музики, ТВ, фільми і багато іншого. Голосове управління за допомогою Amazon Alexa або Google Assistant. Apple AirPlay сумісність з пристроями на iOS. Автоматичне підключення до вашого телевізора і пульта. Два динаміка Play: 1 привносять кінематографічний об'ємний звук. Глибокий, динамічний бас за допомогою Sub. Можливість заміни Play: 1 на One SL.
Самовивіз
Кур'єр по Києву,
Самовивіз з Пошти,
Кур'єр по Україні.
Готівкою кур'єру,
Накладений платіж,
Передоплата на карту / на рахунок,
Онлайн оплата на сайті.

Мультірум система або тандем саундбара Beam G2 з Sub & One SL

Саундбар Beam G2 є частиною звукової системи Sonos, тому він стане відмінним вибором для тих, у кого в будинку вже є представники даної акустики. Підключіть саундбар до ваших динаміків для більш об'ємного звучання улюблених мелодій. При прослуховуванні музики, ви також зможете скористатися наявними можливостями голосової підтримки.

Бездротова домашня аудіосистема Sonos Beam G2 підтримує: 74 музичних сервісу, фільми, телепередачі, подкасти, радіо, відеоігри, аудіокниги та Apple AirPlay 2.

Управління Sonos Beam G2 здійснюється за допомогою безкоштовного додатку Sonos Controller App, що встановлюється на будь-який комп'ютер з Windows або Mac OS, смартфон або планшет на iOs або Android. Таким чином, ви зможете з будь-якої точки приміщення, керувати будь-яким компонентом мультирум системи Sonos.

Мультирумних аудіосистеми Sonos автоматично підлаштовують звук під приміщення, в якому знаходяться. Для цього фахівцями компанії була розроблена технологія Trueplay. Ця система автоматично калібрує звучання пристроїв Sonos відповідно до акустикою приміщення, де вони встановлені.

Сабвуфер Sonos SUB

У сімействі SONOS - поповнення - сабвуфер SONOS SUB! Цей компактний і оригінально оформлений бездротовий саб здатний заповнити всю кімнату «товстим шаром» глибокого і не обмеженого знизу баса, який дозволить відчути і почути будь-яку ноту, будь-який удар, сплеск або переворот догори дригом. Можна буде не просто почути різницю в звучанні без сабвуфера і з ним, а відчути її всієї грудною кліткою.

Тільки звук, ніяких вібрацій

Два встановлених назустріч один одному басових драйвера дозволяють перетворити всю енергію в звуки музики - гучні і чіткі, без вібрацій корпусу і без втрат.

Налаштування однією кнопкою

Не потрібно прокладати дроти. Ніякого програмування. Просто натисніть всього одну кнопку, і виконуйте вказівки на екрані вашого контролера (Controller) і система автоматично налаштує всі аудіо установки, щоб точно збалансувати ваш SUB і працюють разом з ним компоненти Sonos для створення безпомилково оптимального звучання в конкретній кімнаті.

Встановлюйте сабвуфер там, де захочете

Сабвуфер бездротовий і сконструйований так, щоб ідеально працювати і в горизонтальному і вертикальному положенні, тому ви можете встановити SUB в кімнаті там, де де захочете - можете навіть покласти його плазом під диван.

Акустика Sonos One SL

Sonos відтворює всі найпопулярніші потокові сервіси, інтернет-радіо за запитом, ваші улюблені подкасти та аудіокниги, вашу колекцію завантажень - все, що ви любите слухати.

Легко підключіть динаміки Sonos в різних кімнатах через WiFi, щоб створити домашню звукову систему, яка об'єднає кожну кімнату і всіх разом. Регулярні оновлення програмного забезпечення означають, що ваш продукт постійно удосконалюється.

  • Сенсорне керування.
  • Завдяки компактному дизайну Sonos One SL підходить для будь-якого простору, наповнюючи якісним звучанням будь-яке приміщення.
  • Можливість настінного монтажу і підлогової установки.
  • Вологозахищена - підходить для ванних кімнат, критих терас.
  • Можливість поєднати дві One SL для більш об'ємного звуку або використовувати їх в якості тилових акустичних систем домашнього кінотеатру.
  • Управління через додаток Sonos. Підтримка протоколу AirPlay 2.
Загальні
ВИРОБНИК
Sonos
Бренд
Sonos

Відгуки про "Звуковий комплект Sonos 5.1. Beam G2, Sub & One SL black (BEAMG251BLK)"

Відгуків про "Звуковий комплект Sonos 5.1. Beam G2, Sub & One SL black (BEAMG251BLK)" ще немає.
Будьте першим!
Додати відгук
Подібні товари
112 980  ₴
112 980  ₴
108 960  ₴
101 960  ₴
Ще