Запити надіслані в суботу та неділю будуть опрацьовані у понеділок зранку. КУМ на вихідних відпочиває !

Пасивна акустична система Sonos Outdoor Speaker (пара) white (OUTDRWW1)

Код товару 153943
52 990  ₴
В наявності
Додати відгук
Відгуків ще немає
Гарантія: 12 міс.
ВИРОБНИК
Sonos
Бренд
Sonos
Архітектурні колонки Sonance для прослуховування на вулиці, WiFi, Підтримується 72 музичних сервісу, голосовий помічник Amazon Alexa, Габарити - 329.2 x 191 x 199 мм, Вага - 3.995 кг (кожна), В комплекті дві акустичні системи, монтажні кронштейни, захисна накладка для роз'ємів , Інструкція із встановлення.
Самовивіз
Кур'єр по Києву,
Самовивіз з Пошти,
Кур'єр по Україні.
Готівкою кур'єру,
Накладений платіж,
Передоплата на карту / на рахунок,
Онлайн оплата на сайті.

Outdoor Speaker (пара)

Прекрасний звук в вашому саду або патіо з акустикою Sonos Outdoor by Sonance. Разом з підсилювачем Sonos AMP ви можете побудувати висококласну аудіосистему.

Архітектурні колонки Sonance для прослуховування на вулиці. Отримайте детальний звук на задньому дворі або на терасі з Sonos Outdoor від Sonance. Включіть в ці провідні динаміки підсилювач, щоб повною мірою насолодитися звучанням Sonos.
Ці динаміки спроектовані таким чином, щоб витримувати вологість, воду, сольовий туман, тепло, УФ-промені і негативні температури. Підсилювач Sonos був розроблений для харчування до трьох пар динаміків Sonos Architectural на одному підсилювачі Sonos.
Із загальним прагненням до чудовій звуку і чудовому дизайну Sonos і Sonance створили колекцію пасивних архітектурних динаміків, оптимізованих для Sonos Amp.

Sonos Outdoor by Sonance - акустика створена для важких погодних умов - підвищеної вологості, води, солоних бризок, високих і низьких температур, ультра-фіолетових променів.

  • Габарити - 329.2 x 191 x 199 мм
  • Вага - 3.995 кг (кожна)
  • У комплекті дві акустичні системи, монтажні кронштейни, захисна накладка для роз'ємів, інструкція по установці.

Готовий голосовий контроль в майбутньому
Використовуйте вбудований голосовий помічник Amazon Alexa для управління музикою і пристроями без допомоги рук.

Підходить в будь-якому місці
Компактний і універсальний дизайн Sonos Outdoor Speaker (пара) робить його ідеальним для приміщень з обмеженим простором.

Розширюється з вами
Sonos Outdoor Speaker (пара) є частиною звукової системи Sonos, тому ви можете легко додати додаткові динаміки, щоб наповнити кожну кімнату вашого будинку звуком.

Слухайте всі, що важливо для вас.
Sonos відтворює всі найпопулярніші потокові сервіси, інтернет-радіо за запитом, ваші улюблені подкасти та аудіокниги, вашу колекцію завантажень - все, що ви любите слушать.Поддержівается 72 музичних сервісу.

Бездротова домашня аудіосистема, яка з часом поліпшується.
Легко підключіть динаміки Sonos в різних кімнатах через WiFi, щоб створити домашню звукову систему, яка об'єднає кожну кімнату і всіх разом. Регулярні оновлення програмного забезпечення означають, що ваш продукт постійно удосконалюється.

Загальні
ВИРОБНИК
Sonos
Модель:
Outdoor Speaker
Бренд
Sonos

Відгуки про "Пасивна акустична система Sonos Outdoor Speaker (пара) white (OUTDRWW1)"

Відгуків про "Пасивна акустична система Sonos Outdoor Speaker (пара) white (OUTDRWW1)" ще немає.
Будьте першим!
Додати відгук
Подібні товари
50 544  ₴
57 000  ₴
48 156  ₴
48 156  ₴
Ще