Запити надіслані в суботу та неділю будуть опрацьовані у понеділок зранку. КУМ на вихідних відпочиває !

Студійний монітор Adam Audio T5V

Код товару 153958
9 600  ₴
В наявності
Додати відгук
Відгуків ще немає
Гарантія: 12 міс.
ВИРОБНИК
Adam Audio
ADAM T5V - студійний монітор ближнього поля для професіоналів в області звукозапису і продакшну. Розроблені в Германиии монітори серії T наділені багатьма інноваціями в галузі дизайну, створеними для флагманської лінійки моніторів ADAM S, що забезпечує їх точної дисперсионной характеристикою і високим динамічним діапазоном
Самовивіз
Кур'єр по Києву,
Самовивіз з Пошти,
Кур'єр по Україні.
Готівкою кур'єру,
Накладений платіж,
Передоплата на карту / на рахунок,
Онлайн оплата на сайті.

Студійний монітор ADAM T5V

ADAM T5V - студійний монітор ближнього поля для професіоналів в області звукозапису і продакшну. Розроблені в Германиии монітори серії T наділені багатьма інноваціями в галузі дизайну, створеними для флагманської лінійки моніторів ADAM S, що забезпечує їх точної дисперсионной характеристикою і високим динамічним діапазоном. Нова серія оснащена стрічковим твитером U-ART разом з недавно розробленим поліпропіленовим симетричним низькочастотним динаміком, який розширює баси до більш низьких частот з меншим спотворенням, ніж це було в історичній перспективі цієї цінової категорії.

Нова серія ADAM T з усіма своїми технічними досягненнями все-одно відноситься до бюджетної цінової категорії і пропонує дві моделі: з 5-дюймовим вуфером T5V і з 7-дюймовим вуфером T7V.

«Інженерна команда в ADAM Audio прийняла справжній виклик», - говорить Християн Хеллінгера, генеральний директор ADAM Audio. «Ми попросили їх створити лінійку моніторів ближнього поля, які будуть вписуватися в більш суворі бюджети, без шкоди для стандартів пізнаваного дизайну ADAM, що закріпився в студіях по всьому світу. Серія T забезпечує широку частотну характеристику, низький рівень спотворень і точне управління дисперсією.»

Характеристики:

  • U-ART твітер 1.9 "з технологією HPS Waveguide;
  • поліпропіленовий 5 "вуфер;
  • потужність RMS: 70 Вт;
  • частотний діапазон: 45 Гц - 25 кГц;
  • максимальне SPL від двох моніторів на дісстанціі: 1 м ≥ 106 дБ.
Загальні
ВИРОБНИК
Adam Audio

Відгуки про "Студійний монітор Adam Audio T5V"

Відгуків про "Студійний монітор Adam Audio T5V" ще немає.
Будьте першим!
Додати відгук
Подібні товари
9 999  ₴
9 678  ₴
10 245  ₴
9 600  ₴
Ще