з 09:00 до 21:00
Спінінг Favorite Impulse IMP-682UL-S
Спінінг Favorite Impulse IMP-682UL-S
4 520
СПІНІНГ FAVORITE IMPULSE IMP-682UL-S 0
СПІНІНГ FAVORITE IMPULSE IMP-682UL-S 1
СПІНІНГ FAVORITE IMPULSE IMP-682UL-S 2

Спінінг Favorite Impulse IMP-682UL-S

Код: 661163
В наявності
4 520 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Спінінг Favorite Impulse IMP-682UL-S 2.07 м 2-8 р — більш бюджетна версія ультралайтового спиннингового вудлища Favorite Impulse. Від своєї «топової» моделі Favorite Impulse New відрізняється більш простими кільцями і матеріалом рукояті. Бланк виготовлений з того ж карбонового препрега виробництва японської корпорації «Toray» модульність 46 тонн, але з використанням іншої обмотки в комлевої частини.



Чутливий карбоновий бланк швидкого ладу новенького Impulse New оснащений противозахлестными кільцями Fuji Alconite, розставленими по KR-концепції, а також зручним катушкодержателем з нижньої карбонової гайкою. Favorite Impulse New володіє тими ж робочими характеристиками – далекобійність при забросе, «в'язкість» на виведенні, чутливість снасті при проводці. Рознесена рукоять вудки з EVA і карбону досить мінімалістична, тому зручно розміщується в руці. Для кращої візуалізації та контролю вершинки при проведенні обмотка на декількох раннингах і тюльпан виконана в білому кольорі. Вцілому Favorite Impulse New має строгий і стильний дизайн.



Основним призначенням нових Impulse New є ловля хижака з дальньої дистанції в умовах берегової риболовлі. Крім основної микроджиговой спрямованості нового вудлища, йому під силу ловля на мініатюрні коливної і обертової блешні, а також твичинг невеликих воблерів з мінімальним лобовим опором.

Характеристики
Вага
Довжина
Довжина у складеному вигляді
Кількість секцій
Кастинг (тест)
Конструкція
Матеріал
Сезон
Спеціалізація спінінга
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Спінінг Favorite Impulse IMP-682UL-S
Спінінг Favorite Impulse IMP-682UL-S
4 520 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових