з 09:00 до 21:00
Спінінг Favorite Skyline TZ NEW SKYTZ-832L
Спінінг Favorite Skyline TZ NEW SKYTZ-832L

Спінінг Favorite Skyline TZ NEW SKYTZ-832L

Код: 661150
Закінчився
Продано
Опис

Спінінг Favorite Skyline TZ NEW — оновлена лінійка топових джигових вудилищ, яка неабияк розширилася і придбала потужні моделі для важких принад. Тепер у серії є як берегові, так і човнові спінінги для різних умов лову та під будь-які потреби рибалок. Для виробництва використаний високомодульний карбон Toray 46T, що має високу міцність, низьку вагу й підвищену чутливість. Комлеву частину підсилено додатковим обвитком OCG (Octa Core Grid) — восьмикутною високомодульною сіткою з карбону, яка неабияк збільшує його витривалість і потужність практично без збільшення маси.

Спінінг Favorite Skyline TZ NEW — модель елітного класу, яку обладнано високотехнологічними пропускними кільцями Fuji TORZITE, які завдяки мінімальній вазі не навантажують бланк, даючи йому змогу розкритися в усіх напрямках. Рознесену ручку вироблено з високоякісного корка з карбоновими вставками, що надає вудилищу витонченого зовнішнього вигляду.

Favorite Skyline TZ NEW — розширена лінійка висококласних спінінгів для справжніх шанувальників джигового лову, готових у будь-який момент розпочати бій із трофейною рибою і перемогти. Спеціально для тих рибалок, які не терплять компромісів і цінують важливість навіть невеликих деталей.

Характеристики Спінінг Favorite Skyline TZ NEW SKYTZ-832L
Вага
Габарити упаковки
Довжина
Довжина у складеному вигляді
Кількість секцій
Кастинг (тест)
Комплект постачання
Конструкція
Матеріал
Сезон
Спеціалізація спінінга
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Спінінг Favorite Skyline TZ NEW SKYTZ-832L
Спінінг Favorite Skyline TZ NEW SKYTZ-832L
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових