з 09:00 до 21:00
Спінінг Favorite Skyline TZ New SKYTZ-902ML
Спінінг Favorite Skyline TZ New SKYTZ-902ML
СПІНІНГ FAVORITE SKYLINE TZ NEW SKYTZ-902ML 0
СПІНІНГ FAVORITE SKYLINE TZ NEW SKYTZ-902ML 1
СПІНІНГ FAVORITE SKYLINE TZ NEW SKYTZ-902ML 2
СПІНІНГ FAVORITE SKYLINE TZ NEW SKYTZ-902ML 3

Спінінг Favorite Skyline TZ New SKYTZ-902ML

Код: 661208
Закінчився
Продано
Опис

Спінінг Favorite Skyline TZ New – оновлена лінійка топових джигових вудилищ, яка значно розширилася та обзавелася потужними моделями для важких приманок. Тепер у серії є як берегові, так і човнові спінінги для різних умов лову та під будь-які потреби рибалок, у тому числі з'явилися моделі завдовжки 2.13 метри, які ідеально підходять для твічингу воблерів.



Для виробництва використаний високомодульний карбон Toray 46T, що має високу міцність, низьку вагу і підвищену чутливість. Комлева частина посилена додатковою обмоткою OCG (Octa Core Grid) – восьмикутною високомодульною сіткою з карбону, яка значно збільшує його витривалість та потужність практично без збільшення маси.



Спінінг Favorite Skyline TZ New – модель елітного класу, оснащена високотехнологічними пропускними кільцями Fuji TORZITE, які завдяки мінімальній вазі не навантажують бланк, дозволяючи йому розкритися у всіх напрямках. Рознесена ручка виконана з високоякісної пробки з карбоновими вставками, що надає вудлищу витонченого вигляду.



Favorite Skyline TZ New - розширена лінійка висококласних спінінгів для справжніх любителів джигового лову, готових будь-якої миті вступити в бій з трофейною рибою і вийти з нього переможцем. Спеціально для тих рибалок, які не терплять компромісів та цінують важливість навіть невеликих деталей.

Характеристики Спінінг Favorite Skyline TZ New SKYTZ-902ML
Вага
Довжина
Довжина у складеному вигляді
Кількість секцій
Кастинг (тест)
Конструкція
Матеріал
Сезон
Спеціалізація спінінга
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Спінінг Favorite Skyline TZ New SKYTZ-902ML
Спінінг Favorite Skyline TZ New SKYTZ-902ML
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових