>
В наявності
5799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

442 шт.
4 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Повторіть події першого або другого року перебування Гаррі Поттера в Гоґвортсі в наборі LEGO “ Хатинка Геґріда”, коли лісничий виграє яйце дракона, а трійця друзів, у спробах розкрити секрет Таємної кімнати, починає підозрювати Геґріда і вирушає до Забороненого лісу слідом за павуками. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 4738 був випущений у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 442 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія і міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не тільки в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі. 

Трійця друзів і Геґрід

Набір ЛЕГО 4738 включає 4 мініфігурки, пов'язані з історією Таємної кімнати. Перші 3 з них - це Гаррі Поттер, Герміона Грейнджер і Рон Візлі. У всіх учнів однаковий одяг: шкільна форма Гриффіндора з білою сорочкою, червоно-золотою краваткою, сірим светром і чорними штанами. Єдине, що їх відрізняє, - це принти облич і волосся. Усі троє мають двосторонні голови зі щасливими, злими, рішучими та переляканими виразами облич. Юні чарівники мають свої палички. Остання мініфігурка - це Рубеус Хагрід. Він має принти коричневого багатошарового одягу та тримає в руці рожеву парасольку, яка виконує роль чарівної палички велетня.

Оскільки це будинок Геґріда поблизу Забороненого лісу, до цього набору також входять кілька істот. Це сіра сова, коричнева сова, сіра миша, зелений дракон Норберт і 3 чорних павуки. Окремою збірною моделлю є акромантул Арагорн. Він створюється з коричневих і чорних деталей, з 8 ногами-катанами і яскраво-зеленими очима.

У гостях у лісничого

Головна збірка набору - симетрична хатина Геґріда з димарем, що заввишки сягає понад 15 сантиметрів, створюється із сірих деталей, що відтворюють цегляне мурування будинку. Додані місцями зелені деталі вказують на мох, який вкриває зовнішні стіни. Навколо будинку є кілька гарбузів, мухоморів і бочок. Потрапити всередину можна як через передні або задні двері, так і через функцію відкриття будинку на дві половини по діагоналі. Додатково можуть бути відкриті ґратчасті вікна. 

Усередині хатина наповнена різними предметами інтер'єру та аксесуарами. Є ключі, сокира, флакончики з зіллям, казан, мітла, риба, настінна картина, сидіння біля вікна, стіл, кімнатна рослина, каструлі та сковорідки тощо. Родзинкою внутрішнього простору є камін із світловою деталлю, яка додає йому теплого світіння. 

 

На околиці школи чаклунства розташована хатина Геґріда, і хто знає, що чекає в ній на Гаррі, Герміону та Рона цього разу. Від гігантських павуків до дитинчат драконів, таємниці та несподівані сюрпризи оточують набір LEGO “ Хатинка Геґріда”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 тра, 2024
    Отже, переносимося у 2010 рік і пишемо відгук з огляду на набори того часу, плюс раритетність цього. Це повноцінна і завершена будівля. 4 стіни, дах і двері, з механізмом доступу в стилі лялькового будиночка. Він міцно закривається і легко відкривається, в тому числі по діагоналі. Інтер'єр добре деталізований зі світловою цеглою в каміні. Мініфігурки - повний основний склад з Гаррі, Роном, Герміоною та Хагрідом. Ми також отримуємо побудованого з цегли павука Арагога та декілька інших тварин. Арагог захоплює, оскільки його ноги зроблені з мечів ніндзя чорного кольору (можливо, до цього він їх переміг та з’їв).
    Достоинства:
    Містить багато деталей у досить компактній конструкції. Хатинка має деякі приємні особливості, такі як цегла для каміна, що світиться, і її можна відкривати і закривати, щоб побачити інтер'єр. Окрім очевидного використання в серії Гаррі Поттер, вона чудово працює як невелика ферма в замку або мила хатинка відьом. Наразі раритетний.
    Недостатки:
    Дах трохи повторюється, оскільки складається з чотирьох однакових деталей.
  • 5.0

    13 тра, 2024
    Загалом, непоганий вступ до лінійки HP. І це я кажу як людина, яка придбала його у 2024 році. Сама хатинка, безумовно, приємна зовні, і має стільки дрібних деталей, скільки розумно для LEGO вмістити всередину. Арагорн, чесно кажучи, гарний персонаж, з лапами-лезами. Потім є мініфігурки. Рон, Гаррі і Хаґрід чудові, однак Герміона виглядає ну дуже дивно, враховуючи принт обличчя. Проте вони всі можуть вміститися всередину хатини і навіть стояти на певній відстані, що я загалом вважаю супер для настільки раритетного набору.
    Достоинства:
    Тут є кілька чудових речей, таких як гарбузи та грибні капелюшки, багато аксесуарів, кам'яних деталей. Мечі використовуються як ноги павука, а всередині будинку є деталь, яка світиться. Гарна добірка мініфігурок.
    Недостатки:
    Мініфігурка Герміони недолуга.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари