GOODYEAR UltraGrip Ice 3 225/55R18 102T

Код товара: 40160

  • Сезон: Зимние;
  • Бренд: GOODYEAR;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 225;
    • Профиль: 55;
    • Диаметр: R18;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 102 - до 850 кг;
7063 грн
В наличии

Детальное описание

Американська компанія Goodyear розробила нову лінійку нешипованих автошин UltraGrip Ice 3 (Гудієр Ультра Грип Айс 3), призначених для використання в умовах суворої зими. Більшість розмірів (80%) будуть в діапазоні від 17 до 21 дюйми, а автошини будуть призначені для різних автомобілів, включаючи позашляховики.
Для покращення зчеплення на заледенілих дорогах, Гудієр використовувала нову гумову суміш з підвищеною еластичність при низьких температурах. Нова технологія (Ice Grip Technology) покращує зчеплення навіть у найсильніші морози. Новий компаунд також став більш зносостійким, що особливо важливо для електрокарів з високим моментом, що крутить.

Для покращення зчеплення на снігу було розроблено новий малюнок протектора (технологія Snow Braking Technology). Збільшено кількість кромок зачеплення на 25% порівняно з попередньою моделлю (UGI2), що прискорює гальмування на снігу, особливо у разі великих навантажень.

Запатентовані Goodyear технології Ice Handling+, Snow Braking та Ice Grip вивели характеристики шин Goodyear UltraGrip Ice 3 (Гудієр Ультра Грип 3) на новий рівень порівняно з моделями-попередницями UltraGrip Ice 2. Крім того, вони зробили цю новинку зимового сезону вибором для різних транспортних засобів, включаючи потужні і важкі з електромобілі.

Тест, проведений незалежним скандинавським випробувальним органом UTAC (раніше Test World), підтвердив, що в порівнянні з чотирма конкурентами преміум-класу (Pirelli Ice Zero FR, Continental VikingContact 7, Nokian Hakkapeliitta R5, Michelin X-Ice Snow) шини Go лідирують по зчепленню, гальмування та керованості на льоду, а також по керованості на снігу.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.