з 09:00 до 21:00
Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3)
Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3)
4 799
АКУСТИЧНА СИСТЕМА APPLE HOMEPOD MINI YELLOW (MJ2E3) 0
АКУСТИЧНА СИСТЕМА APPLE HOMEPOD MINI YELLOW (MJ2E3) 1
Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3) 2

Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3)

Код: 673365
В наявності
7 999 грн
4 799 грн
Обраний колір: Yellow

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Компактна колонка з потужним звуком

Завдяки використанню обчислювального аудіо HomePod mini забезпечує неймовірно багате звучання, в якому можна виразно почути окремі тембри або музичні фрази. Насичений звук при такому компактному розмірі досягається за рахунок спільної роботи чіпа Apple S5 і передового програмного забезпечення, яке аналізує унікальні особливості кожної музичної композиції. Крім того, колонка використовує комплексні методи налаштування, щоб підібрати оптимальну гучність, відрегулювати динамічний діапазон, а також проконтролювати рух динаміка і пасивних випромінювачів в реальному часі. HomePod mini оснащується динаміком з повним діапазоном, високоякісним неодимовим магнітом і двома пасивними випромінювачами з придушенням резонансу. За рахунок цього глибоке звучання басів поєднується з яскравими високими частотами.

Насолоджуйтесь чудовим звуком з будь-якої точки кімнати

Спеціально розроблений компанією Apple акустичний хвилевід спрямовує звук у нижню частину динаміка і сторони, створюючи насичений об'ємний звук, який поширюється на 360 градусів. Така конструкція не тільки зберігає багатство і чіткість звуку, але й дозволяє легко розмістити HomePod mini в будь-якій частині кімнати і насолоджуватися прекрасним звучанням з будь-якої точки.

Ідеальна розумна колонка для користувачів iPhone

Коли користувачі слухають музику або подкасти або відповідають на телефонні дзвінки, вони можуть легко переключити звук з одного пристрою на інший, нічого не пропустивши досить піднести iPhone до HomePod mini. А якщо iPhone оснащений чіпом U1, то цей процес стає абсолютно фантастичним: завдяки візуальним, звуковим і тактильним ефектам складається враження, що пристрої з'єднані фізично, і звук перетікає від одного до іншого. Якщо в даний момент нічого не відтворюється, HomePod mini підготує персональні рекомендації, які відобразяться на iPhone, коли він виявиться поряд з колонкою. Разом з ними на крані з'являться елементи управління, якими можна швидко скористатися, не розблокуючи iPhone.

Потужний розумний помічник

HomePod mini підтримує функції Siri і взаємодіє з користувачами iPhone, враховуючи їх індивідуальні особливості та специфіку ситуації. Siri може розрізняти голоси до шості членів сім'ї і підбирати музику і подкасти з врахуванням смаків кожного з них, відповідати на запити, використовуючи доступ до облікового запису користувача (наприклад, до повідомлень, нагадування, нотаток або подій в Календарі телефону та відповідати на дзвінки. Крім того, Siri може надати користувачеві коротку інформацію на день. Досить сказати: «Привіт, Siri! Що нового?»,— щоб дізнатися останні новини, прогноз погоди та ситуацію на дорогах, прослухати нагадування та перелік подій з Календаря на сьогоднішній день.

Характеристики акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3)
Основні
Тип
моноблочна акустична система
Установка
поличні, настільне
Параметри аудіо
Формат акустики
1.0
Потужність колонок
20 Вт
Кількість смуг
1
Діаметр НЧ дифузора
2.5 дюйма
Підключення та роз'єми
Тип підключення
бездротове
Бездротовий інтерфейс підключення
AirPlay 2, Wi-Fi
Вихід на навушники
ні
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Тип живлення
від мережі
Фізичні параметри
Колір
жовтий
Матеріал
пластик
Вага
0.345 кг
Додаткові властивості
Оснащення
LED підсвічування
Особливості
захист від пилу, захист від вологи, сумісність лише з модельним рядом iPhone, iPad та iPod, об'ємне звучання 360°, голосове керування - Apple Siri
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3)
Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3)
7 999 грн 4 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових