Viber
Знижки за реєстрацію
Закрити
Замовляйте
Цілодобово
Оплата
Готівкова, при отриманні, безготівкова
Visa, MasterCard, Apple Pay, Google Pay
Alpicool

Автохолодильник компресорний Alpicool Y16 15 л, 12 / 24 / 220 В

Артикул: 145940
безкоштовна доставка
Оцінити
Написати відгук
8 100 грн.
На складі:  у наявності

Характеристики

БрендAlpicool
МаркаY16
Модельний ряд2023 рік
Типавтомобільний компресорний холодильник
Довжина598 мм
Ширина320 мм
Висота260 мм
Об’єм15 л
Номінальна напруга12 В / 24 В / 220 В
Номінальна потужність60 Вт
ВиробникКитай
Гарантія / Сервіс12 місяців
Ціна заштуку

Умови оплати

Ви можете купити автохолодильник компресорний Alpicool Y16 15 л, 12 / 24 / 220 В у Києві, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Івано-Франківську, та інших містах (доставка кур’єром по місту та Україні). Можлива безготівкова передоплата на розрахунковий рахунок, онлайн оплата пластиковою карткою Visa / MasterCard або оплата за товар на місці — при отриманні.

Опис автохолодильнику компресорного Alpicool Y16 15 л, 12 / 24 / 220 В

Alpicool Y16 – це портативний автохолодильник, який ідеально підходить для відпочинку на природі. Він виготовлений з міцного протиударного пластику і здатний витримувати нахили до 30°, що дозволяє безпечно перевозити його бездоріжжям. Крім того, продумана конструкція холодильника забезпечує довготривале збереження продуктів при заданій температурі. Це робить його ідеальним компаньйоном для поїздок на дачу, полювання чи риболовлю.

Всі камери холодильників-морозильників Alpicool виготовлені із безпечного для продуктів харчування пластику, тому ви можете зберігати продукти навіть без використання додаткової упаковки.

Автохолодильник компресорний Alpicool Y16

Ефективне охолодження та свіжість продуктів

Потужна система охолодження від -20°C до + 20°C. Надійна конструкція ущільнюючих елементів, товста ізоляція із піноматеріалу високої щільності. Продовжує підтримувати ефективність охолодження під час подорожі, навіть якщо пристрій вимкнено від мережі.

Автохолодильник компресорний Alpicool Y16

Два режими охолодження

При необхідності можна налаштувати два різні режими. Режим MAX призначений для швидкого охолодження, а режим ECO – для економії енергії.

Функціональність

Портативна морозильна камера ємністю 16 літрів містить 10 пляшок води на 550 мл або 20 банок коли на 330 мл. Цей автохолодильник має функціональну верхню кришку, а також лінійку, вирізану зверху, для вимірювання. А два підсклянники можуть запобігти розливанню.

Це холодильник із функцією пам'яті температури. Тобто після відключення налаштування не скидаються, це дуже зручно. Додатково є вбудований USB-порт для заряджання гаджетів.

Автохолодильник компресорний Alpicool Y16

Кілька варіантів живлення

Ви можете підключити цей автомобільний холодильник як до бортової мережі машини з напругою 12 або 24В. А також до побутової розетки з напругою 220 В. Крім того, він може працювати від бензинового генератора або портативної сонячної панелі.

Автохолодильник компресорний Alpicool Y16

Зручно у подорожі

Це дуже компактна та практична модель. Вага холодильника складає 8,4 кг. Габаритні розміри: 598*320*260 мм. Двостороння вбудована ручка полегшує транспортування. Цей холодильник Alpicool можна використовувати для вантажівок, транспортних засобів, поїздок на автофургонах, риболовлі та інших видів активного відпочинку.

Автохолодильник компресорний Alpicool Y16

Захист автомобільного акумулятора

Є також три різні рівні захисту акумулятора: низький, середній та високий, що дозволяє захистити акумулятор транспортного засобу від розрядки. Передбачено також можливість відстеження заряду АКБ.

Задати питання

  • code
Знайдено: 0 товарів
Показати товари >
Для здійснення покупок дозвольте, будь ласка, приймати cookie в своєму браузері.