Доставка безкоштовна на відділення Нової пошти при умові повної оплати на розрахунковий рахунок для товарів від 6000 грн. При оплаті післяплатою доставка по тарифах перевізника за рахунок одержувача! Гарантія офіційна.
8 765 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Ubiquiti EdgeRouter 6P є продуктивним 6-ти портовим маршрутизатором, який призначений для маршрутизації трафіку в середніх за розміром мережах. У точності так само, як і інші моделі з серії модель маршрутизатора ER-6p управляється за допомогою операційної системи EdgeOs, яка пропонує користувачеві або адміністраторові масу можливостей з управління та контролю. Роутер забезпечений шістьма портами, 5 з яких гігабітні Ethernet з призначенням для кручений пари і 1 порт SFP для підключення до оптоволокну. На лицьовій стороні роутера розміщена індикаційна панель зі світлодіодами, що властиво всьому устаткуванню Ubiquiti. З її допомогою можна відразу оцінити стан портів, дізнатися про наявність чи відсутність з’єднання, а також проаналізувати швидкість і активність обміну даними. Роутер додатково забезпечений інтерфейсом USB 3.0 і консольним портом, за допомогою якого можна управляти маршрутизатором.
Характеристики
USB-порт ні
Акумуляторна батарея ні
Діапазон частот ні
Кількість портів LAN ні
Кількість портів SFP/SFP+ 1
Категорія LTE ні
Колір Black
Конструкція антен ні
Можливість підключення зовнішніх LTE антен ні
Підтримка 3G/4G/LTE (cлот для SIM-карти) ні
Підтримка Mesh ні
Підтримка РоЕ РоЕ-in
Площа покриття ні
Призначення роутера серверний
Стандарт Wi-Fi ні
Тип Дротові
Швидкість портів LAN ні
Швидкість портів SFP/SFP+ 1 Гбіт/с

Ще не було питань.