4 000 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Ця пара рацій двостороннього зв'язку Motorola Talkabout T800 забезпечує надійний зв'язок як у мережі, так і поза нею під час кемпінгу, полювання, катання на лижах чи пригод. Радіостанції використовують смугу частот від 462 до 467 МГц з 22 каналами FRS та 121 кодом конфіденційності на канал і можуть похвалитися дальністю дії до двох миль у міських умовах, шести миль на відкритій воді та до 35 миль у гірських долинах. комунікації. Рейтинг IPX4 забезпечує водонепроникний захист від дощу, снігу тощо. Використовуйте 11 погодних каналів, щоб бути в курсі мінливих умов.

Можливість підключення Bluetooth дозволяє обмінюватися повідомленнями та місцезнаходженням поза мережею, а також налаштовувати функції та налаштування за допомогою програми TALKABOUT, що завантажується, яка працює навіть без стільникового зв'язку. Інформативний зворотний зв'язок включає звукові сигнали клавіатури та виклику, оповіщення за допомогою вібровиклику, оповіщення про погоду NOAA і оповіщення про низький заряд батареї. Використовуйте нікель-металгідридні акумуляторні батареї, що додаються, до 14 годин роботи або встановіть лужні батареї AA на час роботи до 25 годин. Кабель, що входить до комплекту, дозволяє заряджати обидва радіо від стандартної розетки.

Блокування клавіатури запобігає випадковій зміні індивідуальних налаштувань, а вбудований ліхтарик стане в нагоді, коли вам знадобиться місцеве освітлення в нічний час. Кожна двостороння радіостанція T800 поставляється із затискачем для ременя та вісьма наклейками для персоналізації.

Використовує з'єднання Bluetooth
Спільне використання розташування поза мережею
Обмін повідомленнями поза мережею
Записує треки та статистику
Дозволяє безшумне спілкування
Увімкнення функцій та налаштувань керування через TALKABOUT
Включає настройки радіокерування, з'єднання Bluetooth, автономний груповий обмін повідомленнями або трансляцію, обмін даними про місцезнаходження та відстеження в автономному режимі.
Також включає зручне групове спілкування і аварійну локалізацію; має дальність дії до 35 миль в залежності від місцевості та умов
Сумісність із будь-яким радіо незалежно від марки
Погодна конструкція зі ступенем захисту IPX4 витримує вплив дощу, снігу та інших погодних умов.
22 канали FRS / GMRS та 121 код конфіденційності створюють 2662 унікальних комбінації, щоб гарантувати, що у вас завжди буде чистий канал; функція сканування дозволяє швидко знайти канал
Підвищення потужності Push-To-Talk (PTT) дозволяє розширити діапазон передачі за рахунок збільшення вихідної потужності передавача.
Після того, як ваш телефон-радіосистема буде підключена через Bluetooth, програма Talkabout для смартфона відкриє можливості зв'язку крім push-to-talk.
Talkabout використовує T800 як модем для надсилання повідомлень, розташування та багато іншого по радіочастоті іншим користувачам T800.
5 різних стилів картки з можливістю записувати треки, встановлювати мітки розташування, встановлювати межі та переглядати місце розташування членів групи
11 погодних каналів із функціями оповіщення (включаючи 7 каналів NOAA) дозволяють отримувати інформацію про погодні умови в реальному часі.
Кнопка аварійного сповіщення передає сирену, за якою слідують розмовні або випадкові звуки, щоб попередити інших про вашу небезпеку, і має вбудований світлодіодний ліхтарик.
Зв'язок без допомоги рук забезпечується iVOX/VOX, що діє як гучний зв'язок, щоб ваші руки були вільні під час походу.
Виберіть один із 20 сигналів дзвінка, щоб інші знали, що це ви, коли починаєте передачу; ви також можете вибрати особливий тон для передачі, коли закінчите говорити
Виберіть із доданих нікель-металгідридних акумуляторів для роботи радіо до 14 годин або використовуйте 3 батареї AA (продаються окремо) на термін до 25 годин.
РК-індикатор заряду батареї та попередження про низький заряд батареї нагадують вам про низький рівень заряду, тому ви можете підзарядити або змінити батареї.
Прихований дисплей із блокуванням клавіатури запобігає ненавмисній зміні ваших особистих налаштувань, вимагаючи пароль для внесення змін
Включає 2 радіомодулі, 2 нікель-металгідридні акумуляторні батареї (AA) ємністю 1300 мАг, адаптер Y-кабелю з двома роз'ємами micro-USB, 2 затискачі для ременя і 16 стікерів для персоналізації.
Гарантія – 12 місяців.
Продається парою

Найкраще використання Мультиспорт

Канали 22 GMRS/FRS

Коди конфіденційності 121

Діапазон 35 миль

Вільні руки

влада 0,5 Вт на каналах ФРС; 2 Вт на каналах FRS/GMRS та GMRS

Тип батарейки NiMH

Перезаряджається Перезаряджається

Радіо Сервіс ФРС/GMRS

Габаритні розміри 7,5 х 2,19 х 1,3 дюйми

Маса 7,5 унцій

Ще не було питань.