з 09:00 до 21:00
Точилка для ножа Xiaomi HuoHou HU0066
Точилка для ножа Xiaomi HuoHou HU0066
559
ТОЧИЛКА ДЛЯ НОЖА XIAOMI HUOHOU HU0066 0
ТОЧИЛКА ДЛЯ НОЖА XIAOMI HUOHOU HU0066 1
ТОЧИЛКА ДЛЯ НОЖА XIAOMI HUOHOU HU0066 2

Точилка для ножа Xiaomi HuoHou HU0066

Код: 546140
В наявності
559 грн
Обраний колір: Picture

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Точилка ножів 3X Xiaomi HuoHou HU0066

Точилка для ножів Huo Hou Mini Sharpener – це по-справжньому зручний і незамінний помічник на вашій кухні. Точилка оснащена особливими шліфувальними камінням, які дозволяють заточити ніж всього за кілька секунд. Для ефективної заточування передбачені відразу три точильних отвори з дрібними і великими каменями високої якості, а також сталевий заточуванням. Завдяки цьому, ваші ножі завжди будуть залишатися бритвенно-гострими.

Три отвори точильних


Представлена модель є універсальною, а тому підходить для різних типів ножів. Винятком є тільки керамічні клинки. Кожне точильне отвір складається з двох шліфувальних кругів, які призначені для різних видів заточування. Два отвори для грубого і гладкого шліфування, а третій для середньої шліфування. Таким чином ви зможете підібрати найкращий варіант для кожного виду сталі.

Присоска для надійної фіксації


Для надійної фіксації верстата передбачена спеціальна присоска. Вона гарантує хорошу стійкість на різних типах поверхонь, що помітно знижує ймовірність отримання травм і підвищує впевненість під час роботи. Важливою особливістю даної моделі став алмазний шліфувальний круг, спеціально призначений для роботи з твердим металом.

Високоякісні матеріали


Шліфувальний верстат виготовлений з надійного і зносостійкого ABS-пластика. Він добре переносить легкі удари і забезпечить довгі роки експлуатації пристрою. Верстат не вимагає багато місця, розмір в діаметрі складає всього 7 см, а висота не перевищує 6 див. Це означає, що ви без проблем розмістіть прилад навіть на самій маленькій кухні.

Мінімалістичний дизайн


Не можна не відзначити стильний дизайн корпусу, виконаний в мінімалістичному стилі. Нижня частина верстата має ребристу структуру, а поверхня пофарбована в нейтральний білий колір. Подібне виконання не тільки добре виглядає, але і дозволяє вписати прилад в інтер'єр будь-якої кухні. У зв'язку з цим, точилка для ножів Huo Hou Mini Sharpener може стати прекрасним помічником для будь-якого кулінара.

Характеристики Точилка для ножа Xiaomi HuoHou HU0066

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Точилка для ножа Xiaomi HuoHou HU0066
Точилка для ножа Xiaomi HuoHou HU0066
559 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових