Графік роботи:

Пн-Пт: 9:00 - 20:00

Сб-Нд: 9:00 - 19:00

0
Мій кошик
Каталог
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Характеристики
Форма дисплея Кругла
Для кого Унісекс
Тип дисплея AMOLED
Розмір дисплея 1.3"
Роздільна здатність 416x416
Сенсорний екран Є
Операційна система Пропрієтарна
Сумісність з ОС Android, IOS
Датчики Акселерометр, Альтиметр (висотомір), Гіроскоп, Крокомір, Лічильник калорій, Оптичний датчик серцевого ритму, Пульсоксиметр, Пульсометр, Термометр, Компас
Функції Фітнес трекер, Прослуховування музики, Підрахунок пройденої відстані, Відслідковування швидкості руху, Функція пошуку телефону, Компас
Моніторинг здоров'я Відстеження сну, Моніторинг фізичної активності, Вимірювання серцевого ритму
Стандарт захисту 5ATM
Захист корпусу Від води
Бездротові технології та роз'єми Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS
Матеріал корпусу Полімер
Розмір корпусу 46 мм
Матеріал браслета (ремінця) Силікон
Розмір ремінця 135 - 205 мм
Можливість зміни браслета Є
Час роботи Smartwatch: до 13 днів
Лише GPS: до 20 год
SatIQ + GNSS: до 16 год
All-System GNSS + Multi-Band: до 14 год
Лише GPS + музика: до 7 год
SatIQ + GNSS + музика: до 6,5 год
All-System GNSS + Multi-Band + музика: до 6 год
Комплектація Годинник USB кабель Інструкція користувача
Країна-виробник Китай
Гарантія 12 місяців
Характеристики та комплектація Характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником без попередження.
Обмін та повернення Обмін та повернення протягом 14 днів після покупки, якщо товар в належній якості і в повній комплектації.
Опис

Найяскравіший сучасний розумний GPS-годинник для бігу та триатлону Garmin Forerunner 265 оснащений датчиками моніторингу здоров'я, біговими функціями, мультиспортивними та інтелектуальними функціями, допомагає відстежувати статистичні показники тренування та відновлення. З підтримкою системи безконтактних платежів Garmin Pay та датчиком вимірювання кисню у крові. Час автономної роботи 13 днів у режимі розумного годинника.

Годинник Garmin Forerunner 265 - це найяскравіший сучасний годинник для бігу, створений саме для вас.

- 1,3″ яскравий кольоровий AMOLED-дисплей.
- Технологія SatIQ™ та багатодіапазонний GPS.
- До 20 годин роботи батареї в режимі GPS.
- Розширені показники навчання та інформація про відновлення.
- Сенсорний екран і кнопки.
- Музика на зап'ястку.

Ранковий звіт

З моменту пробудження отримайте оцінку готовності на основі якості сну, відновлення, тренувального навантаження тощо, щоб ви могли визначити, чи підходить цей день для напруженої роботи — чи для полегшення. Звіт можна навіть налаштувати, щоб показати те, що ви хочете побачити.

Віджет перегонів

Підготуйтеся до наступних перегонів з порадами щодо тренувань, персоналізованими щоденними пропозиціями тренувань і прогнозами часу завершення на основі деталей траси, погоди та ефективності.

Щоденні рекомендовані тренування

Переглядайте щоденні рекомендовані тренування за цілий тиждень, які адаптуються після кожного бігу відповідно до вашої продуктивності та відновлення, а також майбутні перегони в календарі програми для смартфона Garmin Connect.

Готовність до навчання

З моменту пробудження отримайте оцінку готовності на основі якості сну, відновлення, тренувального навантаження тощо, щоб ви могли визначити, чи підходить цей день для напруженої роботи — чи для полегшення.

Статус навчання

Цей індикатор оцінює історію ваших останніх тренувань та показники продуктивності, надаючи інформацію, чи тренуєтеся ви продуктивно, досягаєте піку або перенапружуєтеся.

Статус варіабельності пульсу

Отримайте глибше розуміння свого загального стану здоров’я, відновлення та тренувальних показників за допомогою статусу варіабельності пульсу під час сну на основі технології, розробленої нашою командою Firstbeat Analytics™.

Garmin coach

Безкоштовні адаптивні плани тренувань включають програми з бігу на 5 км, 10 км або півмарафон з інструкціями від провідних тренерів під ваші можливості та цілі. Тренування завантажуються прямо на годинник з програми Garmin Connect.

Час відновлення

Ваш організм життєво потребує вдосталь часу на відновлення між тренуваннями. Вбудована у годинник функція розрахунку часу відновлення покаже, як довго вам треба відпочити перед наступним важким тренуванням.

Синхронізація тренувальних планів

Завантажте у годинник плани тренувань у приміщенні та на вулиці з додатка Garmin Connect™ або легко синхронізуйте свій Forerunner з іншими платформами, такими як TrainingPeaks® та TrainerRoad.

Оцінка сну та розширений моніторинг сну

Отримайте повний аналіз фаз легкого, глибокого та швидкого сну, а також частоту серцевих скорочень, стрес, пульс Ox і дихання. Для повної інформації використовуйте спеціальний віджет, за допомогою якого можна переглядати бали сну та рекомендації щодо його покращення.

Моніторинг енергії Body Battery

Оптимізуйте енергетичні ресурси у вашому організмі, використовуючи дані варіабельності серцевого ритму, стресу, сну та ін. Дана функція допомагає вам краще розуміти, коли ваш організм готовий до активності, а коли краще відпочити.

Візуальне моделювання часу перегонів

На основі вашої історії пробіжок і загальної фізичної підготовки ви можете оцінити темп на дистанції 5 км, 10 км або навіть на марафоні. Дані щодо виявленої тенденції підкреслюють вплив вашого навчання з часом.

Стеження за жіночим здоров’ям

Використовуйте додаток Garmin Connect для відстеження менструального циклу та вагітності. Записуйте симптоми, навчайтеся фізичним вправам і харчуванню тощо. Навіть переглядайте та реєструйте дані на своєму зап’ясті за допомогою додатка

Функція LiveTrack

З функцією відображення дистанції LiveTrack друзі та родина можуть відстежувати ваше географічне становище та переглядати заздалегідь заплановані маршрути.

Бігова динаміка

За допомогою датчика динаміки бігу або монітора HRM-Pro годинник Forerunner265 вимірює ключові показники бігу, такі як довжина кроку, час контакту з землею, баланс, частота педалей тощо, порівнюючи їх з іншими в додатку Garmin Connect.

Пульсометр на зап’ясті

Годинник постійно вимірює частоту вашого пульсу і видає попередження, якщо у стані спокою частота пульсу стає занадто високою або низькою. Крім того, пульсометр допомагає визначити навантаження під час занять спортом.

Тренувальне навантаження

Перегляньте свою історію тренувань та порівняйте інтенсивність останніх тренувань з оптимальним діапазоном для покращення вашої фізичної форми.

Тренувальний ефект

Подивіться, як вправи впливають на вашу витривалість, швидкість і силу, за допомогою інформації про аеробний та анаеробний ефекти тренування.

Аналіз рівня фізичної підготовки

Під час бігу ви можете переглядати дані аналізу темпу, а також дані про частоту серцевих скорочень і варіабельність частоти серцевих скорочень, щоб оцінити свій поточний рівень фізичної підготовки.

VO2 max

Тренуйтеся розумніше з VO2 max, показником вашої продуктивності. Він налаштовується на біг по трасі та враховує зміни продуктивності, які можуть бути спричинені спекою чи висотою.

Хвилини інтенсивних занять

Відстежуйте хвилини помірної та інтенсивної активності. Функція хвилин інтенсивних занять допоможе визначити, в яку частину дня та за допомогою яких занять ви заробили ці хвилини.

Знімок стану здоров'я

Запустіть 2-хвилинну сесію, під час якої годинник запише ключову статистику, включно з частотою серцевих скорочень, мінливістю серцевого ритму, даними Pulse Ox, диханням та балами стресу. Далі ви можете створити звіт з цією статистикою, щоб поділитися нею у програмі Garmin Connect™ на вашому сумісному смартфоні.

Показник стресу

Відстежуйте частоту серцевих скорочень на зап'ясті, а також мінливість частоти серцевих скорочень, щоб розрахувати ваш рівень стресу, тож ви можете побачити, чи був у вас спокійний, урівноважений чи напружений день.

Пульсоксиметр Pulse Ox

Датчик Pulse Ox контролює рівень насичення крові киснем, щоб підтримувати розширений моніторинг сну та адаптацію до висоти.

Крос тренінг

У смарт-годинник для бігу Forerunner 265 попередньо завантажено безкоштовні тренування HIIT, силові, кардіотренування, йогу та пілатес, щоб ви могли змінювати урізноманітнювати свої спортивні заняття.

Звукові підказки

Отримуйте сповіщення про свою продуктивність і навіть підказки під час тренувань.

Потужність бігу

Коли ви використовуєте датчик динаміки бігу або датчик монітора HRM-Pro™, ви можете безперервно вимірювати на своєму зап’ясті кількість енергії, яку ви витрачаєте під час бігу, щоб контролювати свої зусилля.

Технологія SATIQ™ та багатодіапазонний GPS

Багатодіапазонний GPS із технологією SatIQ забезпечує чудову точність позиціювання в будь-якому середовищі, одночасно оптимізуючи час роботи батареї пристрою.

Технологія PacePro™

Перша у своєму роді функція PacePro допомагає вам спланувати стратегію для подолання певної дистанції, та надає інструкції щодо темпу на основі GPS з урахуванням ухилу місцевості для обраної траси під час бігу.

Вбудовані спортивні додатки

Скористайтеся понад 30 вбудованими видами діяльності, включаючи їзду на велосипеді, плавання у відкритій воді, силові тренування тощо.

Трековий біг

Записуйте точні відстані на колах треку і дивіться свої відстані в метрах.

Профілі тріатлон та мультиспорт

Перемикайтеся між видами спорту одним натисканням, використовуючи вбудовані профілі, або ви можете створити свій власний.

Музичні додатки

Завантажуйте пісні та плейлисти з музичних додатків Deezer або Amazon Music (може знадобитися підписка). Використовуйте бездротові навушники (продаються окремо) для прослуховування музики без телефона.

Функції безпеки та стеження

Якщо ви не відчуваєте себе у безпеці, або якщо годинник зареєстрував аварію, функції допомоги та визначення аварій передадуть вручну або автоматично ваші координати екстреним контактам, які ви можете заздалегідь обрати.

Безконтактні платежі Garmin Pay™

Оплачуйте покупки за допомогою системи безконтактних платежів Garmin Pay з платіжними картками від банків-учасників.

Смарт нотифікації

Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення безпосередньо на свій годинник, якщо його підключити до телефону Apple® або Android™.

Синхронізація з Garmin Connect

Завантажуйте свої тренування в онлайн комьюніті Garmin Connect, щоб спілкуватись з іншими спортсменами, брати участь у віртуальних змаганнях і навіть ділитись своїми перемогами у соціальних мережах, отримуйте значки тощо – усе в одному безкоштовному додатку, підписка не потрібна.

Магазин Connect IQ™

Безкоштовно завантажуйте у свій годинник користувацькі циферблати, поля даних, додатки та віджети із магазину Connect IQ.

Смарт-годинник Garmin Forerunner 265 Black Bezel and Case with Black/Powder Gray Silicone Band (010-02810-10)

В наявності
Код товару: 309506
17 849 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити в 1 клік

Терміни доставки: 3-7 робочих днів. Детальніше тут.

В магазини ЖУК (Дивитися мапу)
Безкоштовно
Новою Поштою (по Україні)
Вартість доставки
До відділення
70 грн.
Кур'єрська доставка
100 грн.
У поштомат
Безкоштовно

    Оплата готівкою при отриманні товару

    Онлайн оплата картою на сайті

    Безготівкова оплата

Сплатіть за товар безготівковим переказом на наш рахунок.

    Оплата частинами від Монобанку

Сплатіть за товар в розсрочку через Монобанк.

    Оплата частинами від А-банку

Оплатіть товар частинами через A-банк.

    Оплата частинами від OTP банку

Оберіть оплату частинами через OTP банк.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору