2 435 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Керамічна панель Теплокерамік ТСМ 600 – це нове покоління опалювальних приладів. Унікальна технологія поєднує два види опалення - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє нагрівати предмети і поверхні, і природний конвекційний обігрів. Електропанель Теплокерамік ТСМ 600 відрізняється стильним дизайном, простотою в монтажі та догляді, а також економічністю – потужність приладу складає всього 550 Вт. Панель призначена для обігріву приміщення розміром 11 кв. Є лише один температурний режим роботи. Панель Теплокерамік ТСМ 600 надійно захищена від пилу та вологи (клас IP54), що дозволяє монтувати її у приміщеннях з підвищеною вологістю, наприклад, у ванній кімнаті. Крім того, вона захищена від опіків та випадкового перекидання. А найекономічнішого режиму опалення Ви досягнете встановивши з панеллю також терморегулятор.
Оснащення
Вбудований іонізатор Ні
Дисплей Ні
Зволожувач Ні
Можливість програмування Ні
Нічний режим Ні
Пульт ДУ Ні
Таймер Ні
Термостат Так
Основні параметри
Встановлення настінний
Кількість режимів обігріву 1
Мобільність стаціонарна установка
Потужність, кВт) 0,55
Розмір приміщення (м²) 11
Управління електромеханічне
Фізичні характеристики
Вага, кг) 22
Додатково Два види опалення: інфрачервоне та конвекційне. Передня панель із натурального каменю (стоун-терапія). Стійкий до перепадів напруги. Чи не сушить повітря, не піднімає пил. Термін експлуатації приладу сягає 30 років.
Колір мармур
Розміри (ВхШхГ) (мм) 600x900x17
Функції захисту
Захист від замерзання Ні
Захист від опіків Так
Захист від перегріву Ні
Захист від перекидання Так
Захист від пилу та вологи IP54
Характеристики
Тип керамічна панель

Ще не було питань.