0
0

Телевізор Sony XR-65A90J OLED 4K

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Sony
  • Код товару: 1627
  • Наявність: Є в наявності
96 780 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Діагональ: 65
Тип телевізора: OLED
Роздільна здатність екрану: Ultra HD 4K (3840 x 2160)
Модельний рік: 2021
Частота зміни кадрів: 120
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Інформація
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

 

Телевізор Sony XR-65A90J

 
 
Відкрийте для себе новий рівень зображення і звуку


Глибина і реалістичність зображення OLED

Дивіться реалістичні кольори й деталі в глибоких тінях і світлі яскравих. Пікселі Контрастність Бустер підсилює колір і контраст у світлі, розкриваючи природні тони, велику глибину, тонкі текстури і контрастний глибокий чорний колір , що тільки OLED - датчик може забезпечити .

Оскільки зображення на OLED - екрані складається з мільйонів незалежно керованих пікселів, воно завжди чітке і чітке. Наша технологія X-Motion Clarity також забезпечує плавні і чіткі сцени спортивних змагань і динамічних дій. Щоб уникнути розмиття і втрати яскравості, зміна зображень ретельно контролюється.

SONY OLED XR-A90JAEP TV - OLED-технологія


Технологія TRILUMINOS

Завдяки цій технології колірна палітра, створювана телевізором SONY OLED XR-A90JAEP, набагато ширше. Це дозволяє отримати безпрецедентну повноту і глибину зображення. Ваші улюблені фільми і серіали придбають нові кольори, і ви побачите навіть найтонші колірні відмінності в кожній сцені.

SONY OLED XR-A90JAEP TV - технологія TRILUMINOS


Дозвіл 4K

Унікальні функції інтерполяції SONY перетворять будь-який матеріал дозвіл 4K і надають йому реалістичний вигляд. Наш процесор X1 Ultimate точно аналізує та обробляє дані для збагачення зображень 4K реалістичними деталями і текстурами. Навіть фільми 2K і Full HD інтерполюються до якості, близького до 4K: технологія 4K X-Reality PRO зі спеціальною базою даних 4K робить це можливим . Технологія Object-based Super Resolution забезпечує подальшу оптимізацію дозволу .

Телевізор SONY OLED XR-A90JAEP - дозвіл 4K UHD


Неймовірно захоплюючий звук на екрані

Звук звичайного телевізора з динаміком під екраном часто не синхронізується з зображенням. Завдяки технології Acoustic Surface Audio весь екран стає динаміком. Інноваційний вібруючий привід, схований за екраном , використовується для створення звуку . Завдяки цьому діалоги та звуки бойових сцен виходять з того місця, де відбувається дія, а не з нижніх динаміків.

Відчуйте звук, як ніби він виходить з незалежних динаміків об'ємного звучання. Технологія S-Force Front Surround обробляє вхідний сигнал для імітації присутності декількох динаміків об'ємного звучання і додання більшого хвилювання.

SONY OLED XR-A90JAEP TV - Звук


Голосовий пошук

Тепер ви можете знаходити улюблений контент ще швидше, використовуючи власний голос . З голосовим пошуком ви уникаєте складної навігації та втомливого набору тексту. Просто запитай.

SONY OLED XR-A90JAEP TV - Голосовий пошук


Якісні діалоги

Функція Voice Zoom 2 покращує вашу здатність чути людський голос без збільшення гучності. Це дуже корисно для перегляду новин і документальних фільмів.

SONY OLED XR-A90JAEP TV - технологія масштабування голоси


Ремастерінг HDR

Ця технологія відповідає за відповідну налаштування контрастності окремих елементів, представлених на екрані. Завдяки тому, що вони аналізуються індивідуально, ви отримуєте відмінну глибину і якість зображення . Всі деталі чітко відокремлені один від одного, і вам буде комфортно навіть в темних сценах, наприклад, вночі або під дощем.

SONY OLED XR-A90JAEP TV - HDR Ремастерінг


Дизайн One Slate

Телевізор Sony OLED A90JAEP-XR йде з вузькою рамкою. В результаті вашу увагу глядача зосереджено безпосередньо на зображенні, представленому на екрані. Крім того, телевізор розміщений на елегантною вузької підставці, яка легко впишеться в будь-який інтер'єр. Забудьте про видимих кабелях. Використовуваний органайзер для кабелю дозволить вам зберегти естетичний вигляд і навколо телевізора.

SONY OLED XR-A90JAEP TV - Мінімалістичний дизайн


Smart TV

Опція Smart TV відкриває для вас набагато більше. Ви можете завантажувати додатки для фільмів, такі як Netflix або HBO GO , а також управляти пристроєм за допомогою голосу. Це особливо зручно, коли ви хочете почати фільм або серіал, і ви не можете вручну шукати окремі платформи за допомогою пульта дистанційного керування.

Крім того, пристрій оснащений технологією Netflix Calibrated Mode , що особливо порадує шанувальників цієї платформи фільмами і серіалами. Завдяки цьому якість зображення і звуку при перегляді вашої власної продукції Netflix стало ще краще!

SONY OLED XR-A90JAEP TV - Розумний телевізор


Багато можливостей

Телевізор Sony OLED XR-A90JAEP дозволяє завантажувати додатки з Google Play . Це означає, що ви можете встановити на нього HBO GO, Netflix, Player і багато інших додатків, у тому числі призначені для прослуховування музики або перегляду веб-сторінок.

Технологія Apple AirPlay дозволяє відправляти відео і звук з iPad, iPhone і Mac прямо на телевізор. Покажіть своїм близьким сімейні фотографії зі свят або милі відео з вашою дитиною в головній ролі. Ви також можете слухати музику з iTunes.

Важливо відзначити, що завдяки функції Chromecast ви можете передавати звуки і зображення з мобільних пристроїв з системами Android або iOS прямо на екран телевізора. Без втрати якості ви можете швидко і зручно відтворювати не тільки особисті записи, але і фільми або серіали з різних додатків.

SONY OLED XR-A90JAEP TV - Широкі можливості


Вміст комплекту

При купівлі телевізора SONY OLED XR-A90JAEP ви отримуєте базовий блок, настільну підставку, пульт дистанційного керування, шнур живлення батареї.

SONY OLED XR-A90JAEP TV - гальмівний

 

Розмір діагоналі 65"
Операційна система Google TV (Android TV)
Процесор Sony Cognitive XR

Дисплей
Матриця OLED
Покриття екрану глянсове (антивідблиск)
Роздільна здатність 3840x2160 пікс
Upscaling до 4K
Частота зміни кадрів 120 Гц
Підтримка HDR HDR10, Dolby Vision
Поліпшення яскравості / контрастності / XR Contrast /
Поліпшення кольору / XR Colour /

Мультимедіа
Потужність звуку 60 Вт
Кількість динаміків 2 шт
Сабвуфер / 2 шт /
Аудіодекодери Dolby Atmos, DTS
Телетекст
Функції та можливості
Функції та можливості AirPlay 2
Wi-Fi 5 (802.11ac)
запис телепередач
Miracast
Chromecast
Bluetooth v 4.2
підтримка DLNA
керування голосом
Google Assistant

Роз'єми
Вхід USB 3 шт
LAN
HDMI 4 шт
Версія HDMI v 2.1
Виходи mini-Jack (3.5 мм) навушники
оптичний

Загальне
Форма підставки окремі 2 ніжки
Габарити (ШхВхГ) 1444x902x317 мм / з підставкою /
Габарити без підставки (ШхВхГ) 1444x833x41 мм
Вага 22.5 кг/з підставкою

Телевізор Sony XR-65A90J

Характеристики
Основне
Тип телевізора OLED
Дисплей
Діагональ 65
Роздільна здатність екрану Ultra HD 4K (3840 x 2160)
Частота зміни кадрів 120
Роз'єми та підключення
Версія HDMI 2.1
Додатково
Модельний рік 2021
Операційна система Android TV
Мультимедіа
Потужність звуку 60
Сабвуфер да
Загальне
Процесор Cognitive Processor XR
Стандарт кріплення VESA 300х300
Гарантія 12 міс від магазину
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.