Дизельна мотопомпа для брудної води Daishin PTD405TS

169584.00грн. 156017.00грн.
Є в наявності

Опис моделі Daishin PTD405TS

Дизельна мотопомпа Daishin PTD405TS - це надійна та економічна техніка, покликана швидко відвести грязьові маси з твердими та органічними домішками, а також організувати автономне водопостачання виробничих підприємств, будівництв, с/г галузі.

Особливості Daishin PTD405TS

Фірмовий двигун Daishin FHG

Зносостійкий силовий привід створений при впровадженні інноваційних технологій та сучасних конструкторських рішень. Має гідний моторесурс в інтенсивному режимі робіт, демонструє значну потужність і ККД для ефективного виконання завдань.

Зручний електростарт

ДВЗ оперативно запускається без фізичної сили оператора в будь-яких кліматичних умовах, дозволяючи за необхідності жінкам та людям з обмеженими можливостями самостійно розпочати гідротехнічні роботи.

Висота напору - до 28 метрів

Відмінні напірні характеристики допускають підйом технічних вод у багатоповерхові будови, а також переміщення рідини на великі дистанції від силової машини.

Забір брудної води з глибини 8 метрів

Оптимальне значення для ефективного водовідведення стоків із інженерних споруд ємнісного типу, зливу басейнів, обслуговування великих резервуарів.

Паливний бак об'ємом 4.7 л

Місткість під ДП збільшена для продовження циклів безперервного функціонування при виконанні відповідальних завдань, у яких кожна хвилина на рахунку - ліквідація аварій та попередження катастрофічних ситуацій з реальною загрозою для людей або навколишнього середовища.

Рама з металу із спеціальним антикорозійним покриттям

Металева конструкція утворює жорсткий каркас, що захищає моторний і хитний вузли від фізичного руйнування внаслідок ударів чи падіння. Порошкова фарба продовжить термін служби труб при частій експлуатації в сирих приміщеннях або на вологій землі.

ДокладнішеВідео Daishin PTD405TS02:58Технічні характеристики Daishin PTD405TS Робочі параметриВисота напору28 мПродуктивність1800 л/хв 108 м.куб./год Висота всмоктування8 мДопустимий діаметр часток31 ммТип рідини, що перекачуєтьсябрудна водаХарактеристики двигуна і пристроюТип паливадизельТип запускуелектростартМодель двигунаFHG DY46PРекомендований тип маслаSAE 10W-40Тип двигуна4-тактнийВиробник двигунаDaishinКонструктивні та функціональні особливостіОб'єм паливного бака4.7 лДодаткова інформаціяДіаметр патрубка100 ммТип насосавідцентровий, самовсмоктувальнийГарантія12 месяцівГабарити963х540х670 ммКласпрофесійнийВага86 кгКраїна походженняЯпоніяКомплектація

- Мотопомпа;

- картонна коробка;

- інструкція з експлуатації;

- гарантійний талон;

*акумулятор не входить в комплект поставки

Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію або характеристики моделі без повідомлення продавця.Відео Daishin PTD405TS02:58Відгуки покупців 3 Додати відгукСортуванняЗа датоюНайкориснішіЮрченко Ігор, м.РівнеХороший02.02.2022Важко щось зараз знайти якісне, японське на ринку України і це дійсно знахідка яка вартує уваги. В Кінці Лютого маю намір придбати її, збираю кошти. Але у мене виникає запитання. Як таку махіну дизельну можна завести шнурком? Це Василем Вірастюком треба бути....Переваги: Найпродуктивніша мотопомпа з тих що я зустрічав в інтернеті ВідповістиКорисний відгук? 2 0Керівник відділу з продажів магазину Storgom.ua, Микита Шевцов.02.02.2022Ігоре, вітаю вас. Японці продумали все. У даної мотопомпи є функція електро старту. Тому ви з легкістю 1 поворотом ключа запустите двигун цього звіра. Чекаємо на ваше звернення. Помпу можна оглянути в живу у нашій виставковій залі в м.Києві.Специалист по техническим вопросам магазина Storgom.ua, Лушпиенко Игорь.04.01.2022Добрый день, Андрей. согласно ТТХ таблицы размер частиц составляет 31 мм ВідповістиКорисний відгук? 3 0Андрющенко Микола ІвановичВідмінний28.09.2020Купляв на для потреб свого фермерського господарства. Використовую для потреб зрошення на полі а також для очищення ставку. Помпа витривала та дуже економічна. В спеку не вимикалась і по 10 годин,Точно вартує своїх коштів. Чекав на неї 2 місяці чк першому покупцю зробили знижку та зробили безкоштовну доставку.Недоліки: ціна ВідповістиКорисний відгук? 6 0Андрей Багермастер02.01.2022Какой размер камня пропускает мотопомпа по документации?Написати відгук про товар

Погано

Так собі

Нормальний

Добре

Чудово

Переваги:

Недоліки:

Коментар

вага 86 кг
Виробник двигуна Daishin
Висота всмоктування 8 м
Висота напору 28 м
Габарити 963х540х670 мм
Діаметр патрубка 100 мм
Допустимий діаметр часток 31 мм
Клас професійний
Країна походження Японія
Модель двигуна FHG DY46P
Об'єм паливного бака 4.7 л
Продуктивність 1800 л/хв
Рекомендований тип масла SAE 10W-40
Тип двигуна 4-тактний
Тип запуску електростарт
Тип насоса відцентровий, самовсмоктувальний
Тип палива дизель
Тип рідини, що перекачується брудна вода
Гарантія 12 месяців

Ще не було питань.