FALKEN Eurowinter HS02 215/55R16 93H

Код товара: 41682

  • Сезон: Зимние;
  • Бренд: FALKEN;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 215;
    • Профиль: 55;
    • Диаметр: R16;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 93 - до 650 кг;
3891 грн
В наличии

Детальное описание

Falken Eurowinter HS02 — зимові шини для легкових транспортних засобів різних класів, які увійшли в європейський асортимент бренду в 2022 році. Ключовими характеристиками шин даної моделі вважаються їхня стабільність управління та ефективні гальмівні властивості на засніжених, мокрих та сухих дорогах, малошумність та механічний комфорт.

Особливості:
+ Вага шини зменшена до 9% для кращого опору коченню та меншого споживання ресурсів
+ Симетричний V-образний малюнок збільшує дренаж води до 78 л/с (тестований розмір: 205/55R16) і підвищує здатність до аквапланування
+ Ламелі Miura-Ori 3D забезпечують безпечне гальмування та більше зчеплення на засніжених дорогах
+ Додаткові тривимірні ламелі, що з’єднуються, у плечі для покращення жорсткості блоку та стабільності під час руху
+ Удосконалена технологія 4D-Nano Design використовується для кращого зчеплення з мокрою дорогою, меншого споживання палива та довшого терміну служби шин

Розробники забезпечили шини Falken Eurowinter HS02 (Фалкен Євровінтер Ейч-Ес 02) V-подібним симетричним малюнком протектора, що сприяє порівнянню з моделлю першого покоління збільшенню відведення води до 78 л/с (протестований розмір: 205/55 R16) небезпечного явища як аквапланування.

Ламелі Miura-Ori забезпечують безпечне гальмування і краще зчеплення на засніжених дорогах , в той час як додаткові 3D-ламелі, що блокуються, в плечових зонах підвищують жорсткість блоків і стійкість шин при маневруванні.

Удосконалена технологія 4D-Nano Design використовується для кращого зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею, зниження витрат палива та збільшення терміну служби.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.