Вітаміни Now Foods B-50 - 250 vcaps

Вітаміни Now Foods B-50 - 250 vcaps

0 відгуків Код: 49281
1 159
Виробники
Наявність в магазинах
  • Київ Хоткевича
  • Київ Міхновського
  • Львів
  • Одеса
  • Дніпро
  • Під замовлення
Доступні варіанти
Смак
  • Без смаку Без смаку
від 68 / міс
Монобанк
платежів: 8 - 3
ПриватБанк
платежів: 6 - 2
А-Банк
платежів: 8 - 2
OTP Банк
платежів: 6 - 3
Глобус Банк
платежів: 4 - 3
Sportbank
платежів: 4
ПриватБанк
платежів: 25 - 2
А-Банк
платежів: 12 - 2
Доставка
  • Відділення "Нової Пошти" Безкоштовно
  • Адресна доставка по Україні Безкоштовно

Оплата

Готівкою, банківською картою, в кредит / розстрочку, за безготівковим розрахунком. Детальніше про оплату

  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок

  • Офіційний дилер

Вітаміни групи В-50, B-5, Now Foods – це харчова добавка, що містить повний комплекс вітамінів групи В з холіном та інозитолом. Вітаміни групи В сприяють перетворенню їжі в енергію, беруть участь у клітинному метаболізмі та регулюють діяльність нервової системи. Вітаміни цієї групи є водорозчинними, що робить їх рівні в організмі обмеженими та потрібні у щоденному поповненні.

Вітамін В12 має властивості накопичуватися в організмі, у печінці, а природними джерелами є м'ясо та молочні продукти, що робить цей вітамін необхідним для прийому веганам та вегетаріанцям. Вітамін B12 має важливе значення для синтезу ДНК під час поділу клітин та розмноження клітин, таких як еритроцити.

Вітамін B6 необхідний для розвитку та нормального функціонування мозку, бере участь у освіті гемоглобіну, для транспортування еритроцитами кисню через кров. Вітамін В12, В6 забезпечать підтримку здоров'я серцево-судинної, нервової систем, покращення сну.

Фолат, його ще називають вітаміном В9, важливий для вагітних жінок, він знижує ризик розвитку вроджених дефектів головного мозку та хребта плода. Також фолат сприяє підтримці серцево-судинної системи, бере участь у формуванні ДНК та будівництві клітин. Вітаміни B6, B12 та фолат важливі для метаболізму гомоцистеїну, підтримки його низьких рівнів; необхідні виробництва медіаторів.

Тіамін необхідний для розщеплення жирів, вуглеводів, білків і перетворення їх в енергію, а також важливий для здорового росту та розвитку клітин. Його ще називають вітамін "анти-стрес", тому що він сприяє підвищенню протистояння організму до дії стресів. Вітамін B2 або рибофлавін сприяє підтримці здоров'я очей, шкіри та слизових оболонок, нормального функціонування нервової системи.

Біотин бере участь у вуглеводному метаболізмі, необхідний для підтримки здоров'я кісток, шкіри, нігтів та волосся. Ніацин бере активну участь у метаболічних процесах, знижує рівень холестерину та ризик розвитку захворювань серцево-судинної системи.

Пантотенова кислота грає роль виробництві еритроцитів, прискоренні регенерації тканин.

Холін та інозитол є частиною комплексу вітамінів групи В та важливими компонентами всіх клітинних мембран. Вони необхідні для нормальної синаптичної передачі, здоров'я мозку та нервової системи.

Вітаміни групи В-50 від Now Foods сприяє адекватній реакції організму на стрес; підтримці імунної системи та підвищення опірності організму до вірусів; зменшення таких симптомів затяжної депресії, неврозів, апатії, втоми; а також важливий для підтримки здоров'я та гарного самопочуття. Комплекс В-50 сприяє поповненню дефіциту вітамінів цієї групи.

Спосіб застосування: приймати по 1 вегетаріанській капсулі на день під час їди.


Характеристики:

  • Інші інгредієнти: гіпромелоза (целюлозна капсула), мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію та магнію стеарат (рослинне джерело)
  • Не містить: ГМО, пшениці, глютена, сої, молока, яєць, риби, молюсків чи горіхів
  • Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
  • Кількість порцій: 250
  • Кількість на порцію: Тіамін (вітамін В-1) (тіамін гідрохлориду) 50 мг, Рібофлавін (вітамін В-2) 50 мг, Ніацин (вітамін B-3) (ніацинамід) 50 мг, Вітамін B-6 (піридоксин) 50 мг , Фолат 680 мкг(400 мкг фолієвої кислоти), Вітамін B-12 (ціанокобаламін) 50 мкг, Біотин 50 мкг, Пантотенова кислота (кальція пантотенат) 50 мг, Холін (холін бітартрат) 25 мг, 25 мг


Примітки: лише для дорослих. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Цей продукт містить біотин, який може вплинути на результати деяких аналізів крові. У цьому продукті можуть виникати природні зміни кольору. Зберігати у прохолодному, сухому місці після розтину.

Характеристики Вітаміни Now Foods B-50 - 250 vcaps

Тип продукції
Вітамінно-мінеральні комплекси
Окремі вітаміни B
Форма продукту
Капсули
Для кого
Універсальні
Країна виробник
США
Вага
310 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Вітаміни Now Foods B-50 - 250 vcaps

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Вітаміни Now Foods B-50 - 250 vcaps