MICHELIN Pilot Sport EV 235/55R20 105Y

Код товара: 41763

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: MICHELIN;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 235;
    • Профиль: 55;
    • Диаметр: R20;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 105 - до 925 кг;
8883 грн
В наличии

Детальное описание

Michelin Pilot Sport EV – преміальні літні шини призначені для електромобілів, які незалежно від ступеня зношування забезпечують високий рівень зчеплення на сухій та мокрій дорозі, а також їздовий комфорт. Крім того, вони добре опираються зносу та оптимізують витрату палива, дозволяючи підвищити дальність ходу електрокара.

Шини Michelin Pilot Sport EV (Мішлен Пайлот Спорт І-Ві) - це результат унікального досвіду, набутого компанією-виробником у гонках Formula E. Як і "формульні" шини вони мають оксамитове маркування і той же малюнок на своїх боковинах, при цьому відповідно з фірмовою технологією ElectricGrip Compound у центральній секції протектора використовується жорстка гумова суміш, яка забезпечує зчеплення, необхідне для роботи з високими моментами, що крутять, спортивних електричних автомобілів.

Застосуванням технології Michelin Acoustic зумовлене ефективне зниження вібрацій, що виникають при контакті Pilot Sport EV з нерівностями дороги, що, у свою чергу, викликає значне (приблизно на 20%) зменшення внутрішнього шуму. Цю конкурентну перевагу новинки літнього сезону 2021 однозначно оцінять власники електромобілів з практично безшумними двигунами. Шар поліуретану, прикріплений до внутрішньої поверхні протектора, заглушує шумовий резонанс, знижуючи стомлюваність водія при тривалих поїздках і дозволяючи йому повною мірою користуватися засобами зв'язку без допомоги рук.

Проведені в жовтні 2020 року внутрішні тести шин Michelin Pilot Sport EV розміру 255/45 R19 показали, що їхній опір коченню в порівнянні з результатами покришок Pilot Sport 4 SUV того ж розміру значно нижчий - 6,7 кг/т проти 8,8 кг/ т. Різниця в 2,1 кг/т у випадку електромобіля вагою 2151 кг забезпечить додатковий запас ходу в 60 км.

Чудова стійкість Pilot Sport EV до зносу у відповідь на високий крутний момент і силу прискорення спортивних електромобілів пояснюється конструкцією MaxTouch, яка максимізує пляму контакту шини з дорогою і рівномірно розподіляє сили при прискоренні, гальмуванні та проходженні поворотів, забезпечуючи більш тривалий термін служби протектора. інших експлуатаційних характеристик.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.