Студійна стійка Manfrotto Mini Compact 1051BAC

Артикул
1051BAC
5 472,00 грн.

Студійна стійка для постійного світла у фотостудії або зйомках відео.
Легка, міцна, компактна.
Діапазон висот: 75 см - 211 см.
Корисне навантаження: 4 кг.
Система Quick Stack для зручного зберігання та транспортування декількох стійок.
Система повітряної амортизації для запобігання пошкоджень приладів світла у випадках різкого cкладування.

Manfrotto Mini Compact 1051BAC - компактна стійка для студійного постійного світла з лінійки освітлювальних штативів Compact Stand.

Попри "витончений" зовнішній вигляд, запас міцності у неї великий. На неї можна встановлювати LED або Fluorescent панелі відеоосвітлення, Halogen софіти вагою до 4 кг. Це дає можливість використовувати 1051BAC з величезною кількістю приладів постійного відеосвітла.

Освітлювальні прилади встановлюються або просто на спігот 5/8", або на різьблення 3/8", а також при необхідності використовується знімний перехідник на різьблення 1/4".

Важливою особливістю студійної стійки Mini Compact 1051BAC є також механізм складання та розкладання. Налаштування висоти від мінімальних 75 см до 211 см у цій моделі дуже проста завдяки 2 висувним секціям і 3 гвинтовими фіксаторами.

 

Студійна стійка Manfrotto Mini Compact 1051BAC фото в опис 1

 

Освітлювальна стійка оснащена пневмосистемою, яка забезпечує безпеку роботи, особливо при непередбачених ситуаціях, коли фіксатори різко послаблюються і висувні секції падають вниз.

Перевозити Manfrotto 1051BAC до нового місця знімання дуже легко. У складеному положенні ця студійна стійка має пласку форму і важить всього 1 кг, так що великих незручностей в транспортуванні вона точно не створить.

Крім того, запатентована Manfrotto система Quick Stack дозволяє акуратно і надійно з'єднати кілька освітлювальних стійок цього типу в один комплект для зберігання в студії або для більш компактного багажу при переміщеннях.

Студійна стійка для постійного світла Manfrotto Mini Compact 1051BAC прекрасно підходить для встановлення світлодіодних панелей відеосвітла, спалахів і стробоскопів для проведення фотосесій та знімання відео як в студійних умовах, так і на зовнішніх локаціях.

В Україні студійну стійку для постійного світла Manfrotto Mini Compact 1051BAC можна купити в Києві в інтернет-магазині якісної фото, аудіо та відеотехніки tv-project.com. У нас офіційні постачання та гарантія! Телефонуйте нам, уточнюйте ціни та наявність. Доставлення по Києву та Україні погоджуйте з менеджером ТВ-Проект.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Студійна стійка Manfrotto Mini Compact 1051BAC
Your Rating

Комплектація
1 х студійна стійка Manfrotto Mini Compact 1051BAC.

Технічні характеристики
● Корисне навантаження: до 4 кг;
● Діапазон робочих висот: від 75 до 211 см;
● Довжина для транспортування: 75 см;
● Варіанти кріплення:
      гвинт 1/4"-20;
      гвинт 3/8"-16;
      спігот 5/8";
● Кількість секцій: 3;
● Амортизація секцій: так, повітряна;
● Матеріал: алюміній;
● Вага: 1 кг.

Brands

Aputure
E-Image
Fujinon
Hollyland
Lilliput
Panasonic
Sachtler
Skaarhoj
Sony
Blackmagic Design
SmallRig
  • Акції
  • Користуються попитом
Студійна стійка Manfrotto Mini Compact 1051BAC