• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Код товару:
    2E-KS240WG_UA
  • Доступно:
    Немає в наявностi
Доставка безкоштовна на відділення Нової пошти при умові повної оплати на розрахунковий рахунок для товарів від 6000 грн. При оплаті післяплатою доставка по тарифах перевізника за рахунок одержувача! Гарантія офіційна.
921 грн.
Немає в наявностi
Privat24 Privat24 alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Виконана в мінімалістському стилі, ергономічна повнорозмірна бездротова клавіатура 2E KS240 WL BT є справжнім витвором мистецтва створення сучасної комп’ютерної периферії. Тризонна клавіатура має увігнуті клавіші, що забезпечують зручність і комфорт під час тривалого друку. 110 клавіш, з-поміж яких 12 мультимедійних, вирізняються низьким ходом. Аксесуар виготовлено з легкого й водночас стійкого до пошкоджень ABS-пластику, вага моделі становить 513 г. Однією з головних особливостей клавіатури 2E KS240 є можливість підключення відразу до кількох пристроїв, а все завдяки USB-адаптеру та двом режимам Bluetooth. Достатньо лише один раз під’єднати ноутбук, смартфон чи планшет до клавіатури, і можна без зайвих зусиль перемикатися між пристроями, натискаючи лише три клавіші. Модель підтримує технологію Plug-and-Play – для підключення не потрібне додаткове програмне забезпечення. Також передбачено режим економії заряду: у разі бездіяльності клавіатура переходить у «сплячий режим», а про необхідність заміни елементів живлення сигналізує вбудований індикатор. 2E KS240 сумісна з пристроями, що працюють на базі ОС Linux, macOS і Windows 10/7 та попередніх версіях. Тризонна повнорозмірна мембранна клавіатура Одночасне підключення до трьох пристроїв завдяки USB-адаптеру та двом режимам Bluetooth 110 клавіш (12 мультимедійних) із низьким ходом Технологія Plug-and-Play Матеріал виготовлення: ABS-пластик Елементи живлення 2 х ААА Сумісність з ОС Linux, macOS і Windows 10/7 та попередніми версіями
Характеристики
Bluetooth так
PS/2 ні
USB ні
USB Type-C ні
USB-приймач у комплекті є
USB-ресивер так
Ігрова ні
Інтерфейс підключення Wireless+USB
Вага 513 г
Вологостійкість ні
Габарити 430 х 122 х 22 мм
Габарити ( ВxШxГ ) 122 х 430 х 22
Джерело живлення 1хААА
Довжина кабеля ні
Додаткові клавіші ні
Кількість клавіш 110 шт
Колір чорний
Комплектація USB-приймач
Матеріал Пластик
Наявність RGB ні
Особливості Plug and Play
Підключення бездротова
Підсвічування клавіш без підсвічування
Радіус дії 10 м
Розкладка ENG/UKR
Розкладка клавіатури ENG/UKR
Сумісність з ОС Windows
Тип клавіатури Мембранні
Тип клавіш Мембранні
Тип підключення бездротове
Тип перемикачів ні
Форм-фактор повногабаритна
Формат повнорозмірна
Цифровий блок є

Ще не було питань.