Виробник:

Витяжка декоративна Т-подібна WEILOR WPS 6230 SS 1000 LED

Артикул: 92820
6 528 грн
6 799 грн

Варіанти: Нержавіюча сталь

  • 6 799 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Унікальний дизайн
Даний тип настінних кухонних витяжок WEILOR відрізняється високою надійністю і стильними дизайнерськими рішеннями - міцний металевий корпус, чіткість ліній, незвичайні форми і висока функціональність. Завдяки цьому витяжка стане стильним елементом на вашій кухні, вона об'єднає зовнішній вигляд кухонних меблів і побутової техніки.

Освітлення
Одне з найважливіших призначень витяжки - підсвічування робочої поверхні. У витяжках WEILOR використовується сучасне LED освітлення, яке має колосальний термін служби і високу ефектність. Термін служби таких ламп 50 000 і більше годин. Зручне LED підсвічування, вбудоване в витяжку подарує вам додаткову зручність і стане відмінним помічником, при готуванні в умовах низької освітленості.

Фільтр
Витяжка оснащена жировими фільтрами Baffle, які розташовані на нижній частині корпусу витяжки, безпосередньо над варильною поверхнею. Як і вся конструкція витяжки Baffle фільтри, виготовлені з нержавіючої сталі, працюють, змушуючи насичене жирном повітря швидко і неодноразово змінювати напрямок, коли воно піднімається через фільтр, краплі жиру конденсуються в металевій лопасті, а потім зливаються в лоток фільтра.

Управління
Витяжка оснащена LCD-дисплеєм і сенсорним управлінням. Сенсорна панель управління без труднощів розпізнає легкі натискання елементів. Завдяки цьому можна переключати різні режими роботи витяжки без зусиль, а зовнішній вигляд сенсорних екранів або кнопок служить прикрасою і виглядає дуже сучасно.

Продуктивність
Завдяки сучасним технологіям, витяжки WEILOR мають дуже високу продуктивність. Потужність витяжки - обсяг повітря, який відводить витяжка за 1 годину роботи (куб.м. / год). Кухонна витяжка повинна втягувати 10 обсягів кухонного приміщення за 1 годину роботи. Таким чином, продуктивність можна розрахувати за простою формулою (об'єм кухні помножити на 10):

Характеристики
Матеріал Нержавіюча сталь
Режим роботи Відведення повітря / Рециркуляція
Тип монтажу Пристінний
Кількість швидкостей 3
Тип витяжки Т-подібна
Колір Нержавіюча сталь
Автоматичне вкл / викл (сенсор) Є
Максимальна продуктивність. м³ / год 1000
Рівень шуму, дБ 52-64
Дисплей Так
Діаметр повітрепроводу. см 15
К-ть лампочок / Потужність / Тип освітлення 2 x 1,5 Вт LED
Кількість / потужність моторів. Вт 1/230
Тип управління Сенсорне
Таймер ✓
Клас енергоефективності D
Вага брутто, кг 15
Вага нетто, кг 13
Ширина, см 59,5
Розміри в упаковці (ШхВхГ). см 64х38,5х54,5
Розміри без упаковки (ШхВхГ). см 59,5х32,6х50
Гарантія, міс. 12 місяців
Країна виробник Китай

Переглянуті товари