Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Спортивний годинник GARMIN Vivoactive 5 Cream Gold Aluminum Bezel with Ivory Case and Silicone Band

Написати відгук
Написати відгук
Код: 04624
Артикул: 010-02862-11/51
14 520₴
12 299₴
Повідомити, коли з'явиться

Колір

До порівняння моделей

Характеристики Garmin Vivoactive 5

Захист від вологи та пилу
WR 50M/5 ATM
Діагональ дисплея
1.2 "
Час роботи
11 днів при звичайному використанні
Датчики і сенсори
Акселерометр, Барометр, Гіроскоп, Пульсометр, Серцевого ритму, Вміст кисню в крові, Лічильник калорій, Термометр, Крокомір
Роздільна здатність дисплея
390 x 390
Всі характеристики

Інші товари бренду Garmin

На брендову сторінку

Garmin

На брендову сторінку

Garmin

Огляд Garmin Vivoactive 5

banner
Спортивний годинник GARMIN Vivoactive 5
Спеціально розроблений спортивний годинник GARMIN Vivoactive 5 з розширеними функціями для здоров'я та фітнес тренувань - це не просто розумний годинник, а ваш особистий тренер на зап'ястя, який допоможе досягти кращих результатів під час фізичної активності протягом усього дня.
  • Сенсорний 1.2 дюймовий AMOLED дисплей
  • До 11 днів автономної роботи в режимі смарт-годин
  • Повний набір інформації про Ваше здоров'я
  • Розширений набір функцій тренувань
  • Додаток для смартфонів GARMIN Connect
  • Функція безконтактної оплати GARMIN Pay
Функция Body Battery
Функція Body Battery на годиннику Garmin призначена для того, щоб допомогти вам цілодобово контролювати свої можливості. Моніторинг енергії, заснований на технології Firstbeat Analytics, наочно демонструє вплив фізичної активності, стресу, відпочинку та сили сну, що відновлює. Ця інформація дозволяє приймати більш розумні рішення про заняття спортом і формувати здорові звички, засновані на тому, що найкраще підходить для вашого організму.
descr img
Моніторинг сну
Регулярний графік вашого сну допоможе вам отримати від сну максимальну користь. Персоналізовані рекомендації зі сну охоплюють різні теми, у тому числі найкращий час для сну та тривалість сну для досягнення повного циклу відпочинку.
descr img
Велика кількість вбудованих спортивних програм
Відстежуйте всю свою спортивну активність за допомогою більш ніж 30 завантажених додатків GPS і спортивних додатків у приміщенні, включаючи ходьбу, біг, їзду на велосипеді, плавання в басейні, заняття для людей в інвалідних візках і багато іншого.
descr img
Рекомендації для кращої ефективності
Краще зрозумійте, як кожне тренування впливає на ваше тіло і скільки часу потрібно на відновлення, щоб ви могли впоратися з будь-яким спортивним навантаженням з максимальною ефективністю, але і без шкоди для організму.
descr img
Ранковий звіт
Отримайте детальну інформацію про ваш сон, відпочинок, щоденний календар, статус ВСР і багато іншого, як тільки ви прокинетеся. Ви також можете налаштувати звіт, щоб показати лише необхідну для Вас інформацію.
descr img
Розумні повідомлення
Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення на свій годинник GARMIN Vivoactive 5 під час синхронізації зі смартфоном iPhone або Android. На смартфоні Android відповідайте на текстові повідомлення за допомогою клавіатури годинника та переглядайте надіслані вам фотографії прямо з екрана годинника.
descr img
Моніторинг серцевого ритму
Отримайте більш глибокі дані вашого загального стану здоров'я завдяки і варіабельності серцевого ритму на Ваш годинник GARMIN Vivoactive 5. Ця функція дозволяє повністю контролювати статус навантаженості Вашого серця під час спортивної активності.
descr img
Стан варіабельності частоти пульсу
Моніторинг стану ритму серця допомагає краще зрозуміти загальний стан здоров'я, відновлення та спортивної форми під час сну та дозволяє адаптуватися до інтенсивності тренувань.
descr img
Моніторинг стресу
Відстеження стресу протягом усього дня на вашому розумному годиннику Garmin засноване на усталених і науково підтверджених знаннях про вашу вегетативну нервову систему. Періодичне носіння годинника дасть деяке чітке уявлення про ваш стрес, деталі та точні дані, які допоможу Вам оптимізувати свій стан.
descr img
Відстеження жіночого здоров'я
Отримайте повну інформацію про жіноче здоров'я за допомогою спеціальної функції від GARMIN. Переглядайте відомості про цикл разом з іншими даними у програмі Garmin Connect на синхронізованому смартфоні, щоб виявляти закономірності та вносити позитивні зміни.
descr img
Garmin Health Snapshot
Garmin Health Snapshot збирає ключові дані, пов'язані зі здоров'ям, записаних під час двохвилинного тесту сеансу. Звіт включає частоту серцевих скорочень, варіабельність серцевого ритму, пульсоксиметрію, дихання, які разом дають вам уявлення про загальний стан серцево-судинної системи.
descr img
Моніторинг насиченості кисню у крові
GARMIN Vivoactive 5 використовує комбінацію червоного та інфрачервоного світла з датчиками на задній панелі пристрою, які можуть оцінити відсоток насиченої киснем крові для отримання повної інформації про стан здоров'я до або після фізичних тренувань.
descr img
Дані про стан дихання
Нормальна частота дихання дорослої людини у стані спокою становить від 12 до 20 вдихів за хвилину. Це значення може змінюватись від людини до людини, залежно від навантаження. GARMIN Vivoactive 5 дозволяє отримати повну інформацію про стан дихання для дотримання балансу навантаження на організм.
descr img
Контроль за вживанням рідини
GARMIN Vivoactive 5 дозволяє стежити та встановить щоденну мету щодо вживання рідини за умовчанням залежно від вашої статі та навантаженості на організм протягом дня.
descr img
Функція тренувань для людей з обмеженими можливостями
Режим тренувань для людей з інвалідними візками на годиннику GARMIN Vivoactive 5 призначений для забезпечення більш персоналізованого підходу до здоров'я та фітнесу для користувачів з обмеженими можливостями. Пристрій Garmin відстежуватиме ваші рухи як поштовхи, а не кроки, і у вас буде доступ до занять та завдань, пов'язаних з інвалідним візком.
descr img
Особистий тренер GARMIN
Завдяки Garmin Тренер, ваш особистий помічник під час тренувань завжди з вами. Виберіть один із встановлених "тренерів" і добивайтеся успіхів у спорті разом.
descr img
Ваш фітнес-вік
Фітнес-вік - це оцінка того, наскільки ви в хорошій формі в порівнянні з вашим фактичним віком. Вважайте значення фітнес-віку корисним нагадуванням про те, що здоровий вибір та регулярна фізична активність можуть допомогти вам почуватися свіжим та бадьорим.
descr img
Створюйте тренування під свої потреби
Створюйте покрокові тренування з більш ніж 1600 вправ у додатку для смартфону Garmin Connect і завантажуйте їх прямо на годинник для максимально ефективного та продуктивного тренування.
descr img
Аудіопідказки під час тренувань
Отримуйте аудіопідказки прямо з годинникаGARMIN Vivoactive 5 під час занять бігом або ходьбою для досягнення кращих результатів.
descr img
Щоденні рекомендації щодо тренувань
За допомогою рекомендацій до тренувань, GARMIN Vivoactive 5 пропонує спланувати цілий тиждень щоденних тренувань з максимальною адаптацією після кожної пробіжки або поїздки на велосипеді для покращення Вашого плану.
descr img
Відстеження інтенсивності
GARMIN Vivoactive 5 автоматично відстежує хвилини Вашої активності протягом тижня та подає їх Вам для чіткої оцінки здоров'я. Хвилини інтенсивності враховуються двічі, щоб відобразити дані докладніше. У годиннику Garmin задане значення за умовчанням для щотижневих хвилин інтенсивності становить 150, але ви можете змінити цю мету відповідно до своїх особистих потреб.
descr img
Функція VO2 Max
VO2 Max у спортивному годиннику GARMIN Vivoactive 5 є визначальним показником кардіореспіраторної підготовленості та аеробної працездатності Вашого організму. Можливість бачити статус поточного рівня фізичної підготовки та відстежувати зміни з часом. Це може допомогти вам поставити відповідні цілі, оцінити прогрес та визначити ефективність ваших спортивних тренувань.
descr img
Помічник у смартфоні
Garmin Connect – це інструмент для відстеження, аналізу та обміну інформацією про здоров'я та фізичну активність на мобільному пристрої.
descr img
Garmin Pay
Garmin Pay працює з багатьма кредитними та дебетовими картами великих банків. Додавши карти, що підтримуються, в свій гаманець Garmin Pay, ви зможете користуватися всіма перевагами своїх карт за допомогою годинника.
descr img
Музика під час тренування
Завантажте пісні та плейлисти зі своїх облікових записів Spotify, Deezer або Amazon Music для прослуховування музики без використання смартфона прямо з годинника GARMIN Vivoactive 5.
descr img
Сучасні функції безпеки Garmin
Функції безпеки та відстеження, включаючи допомогу та виявлення небезпечних інцидентів, доступні в годинах GARMIN Vivoactive 5. контактів для повідомлення про небезпеку.
descr img
Connect IQ
Додайте циферблати, поля даних та програми на годинник за допомогою програми Connect IQ, а безконтактні платежі Garmin Pay дозволяють зручно та швидко розплачуватися в магазині або за проїзд, без використання смартфона.
descr img
Два розміри шрифту на вибір
Вибирайте між маленьким або великим розміром шрифту, щоб ви могли легко переглядати свої дані в будь-якому місці та при будь-якому освітленні.
descr img

Характеристики Спортивний годинник GARMIN Vivoactive 5 Cream Gold Aluminum Bezel with Ivory Case and Silicone Band

Загальні параметри

Сумісна ОС

Android, iOS

Вбудована пам'ять

4 ГБ

Тип товару

Cпортивнi годинники

Бренд

Garmin

Матеріал корпусу/ремінця

Армований волокном полімер/Силікон

Операційна система

Інша

Для кого

Для дорослих, Універсальні

Серія

Vivoactive 5

Модельний ряд

2023

Особливості

Garmin Pay, Будильник, Відтворення музики через Bluetooth, Захист від води, Основні показники життєдіяльності, Відстеження сну, Показ часу

Наявність SIM-картки

Ні
Гарантія та виробник

Гарантія

12 міс

Країна реєстрації бренду

США

Країна виробник товару

Китай
Бездротові технології

GNSS

GPS, Galileo, Glonass

Підтримка зовнішніх датчиків та сенсорів

Так

Тип заряджання

Провідна

Версія Bluetooth

5.0

Wi-Fi

Так

Безконтактна оплата

Garmin Pay

Бездротові інтерфейси

ANT+, Bluetooth, Wi-Fi
Фітнес функції

Датчики і сенсори

Акселерометр, Барометр, Гіроскоп, Пульсометр, Серцевого ритму, Вміст кисню в крові, Лічильник калорій, Термометр, Крокомір

Спортивні режими

HIIT, Біг, Біг на тренажері, Бігова доріжка, Велосипед, Велотренажер, Йога, Кардіо і Еліптичні тренажери, Лижі, Пілатес, Плавання в басейні, Плавання у відкритій воді, Підйом по сходах, Силові тренування, Сноуборд, Теніс

Пульсоксиметр

Так

Кількість режимів тренування

21-50
Дисплей

Роздільна здатність дисплея

390 x 390

Форма дисплея

Круглі

Розмір дисплея

30 мм

Тип матриці

AMOLED

Сенсорний дисплей

Так

Діагональ дисплея

1.2 "
Ремінець

Матеріал ремінця

Силікон

Колір ремінця

Білий

Тип ремінця

Спортивний

Ширина (змінного) ремінця

20 мм
Габарити, комплектація, колір

Колір корпусу

Бежевий

Колір

Бежевий

Колір корпусу/ремінця

Бежевий/Білий

Вага

26 г

Комплектація

Годинник, Зарядний кабель, Інструкція
Корпус пристрою та умови експлуатації

Матеріал корпусу

Армований волокном полімер

Водонепроникність

50 м

Захист від вологи та пилу

WR 50M/5 ATM

Захист екрану

Corning Gorilla Glass 3

Безель

Алюміній
Смарт функції

Підтримка фірмових технологій

Connect IQ

Повідомлення

SMS, Будильник, Голосові повідомлення, Підрахунок калорій, Підрахунок кроків, Прослуховування музики, Події календаря, Соціальні мережі, Про надходження нових події, Електронна пошта

Музика безпосередньо з пристрою

Так
Аудіо параметри

Вбудований мікрофон

Ні
Автономність і живлення

Час роботи

11 днів при звичайному використанні

Живлення та автономність

До 11 днів у режимі смарт-годин, до 21 дня в економному режимі, до 21 години з використанням лише GPS, до 17 годин з використанням усіх супутникових систем, до 8 годин з використанням усіх супутникових систем та музики
Технічні властивості

Тип пристрою

Спортивний годинник