Ванна Montana150х105 R Koller Pool

В наявності
0 відгуків
Код товару: MONTANA150X105R
  • Виробник : Koller Pool
  • Розміри, мм (довж.-шир.-вис.) : 0x0x0
  • Одиниця виміру : шт
  • Модель : MONTANA150X105R
13735 грн.
Увага!!! Вказана ціна роздрібна, встановлена виробником. Щоб отримати знижку телефонуйте або запропонуйте свою ціну

Характеристики

Матеріал, що використовується для виробництва ванн Koller Pool, - литтєвий акрил (поліметилметакрилат) виробництва відомої торгової марки Lucite® із застосуванням антибактеріальної технології Microban. Товщина акрилового листа 5 мм. У виробництві використовується метод вакуумного формування з великою кількістю пунктирних сопел, що дає змогу надавати листу акрилу рівномірної форми. Акрилові листи нагріваються і формуються за допомогою спеціального обладнання, охолоджуються і потім армуються - тобто зміцнюються додатковими шарами з суміші епоксидної смоли і скловолокна. Акрилові ванни легші за сталеві, і тому їх встановлюють на металевий каркас із регульованими за висотою ніжками. Акрил - гладкий матеріал і бактерії просто змиваються з поверхні ванни. Реставраційні здібності акрилу дивовижні - можливі пошкодження легко усуваються і згодом їх абсолютно не видно, на відміну від відколів і подряпин ванн з емальованим покриттям. Блискучий і яскравий зовнішній вигляд акрилової ванни буде радувати вас довгі роки. Гарантійний термін служби ванн Koller Pool 10 років. Це важливо, оскільки Ваша ванна - виріб тривалого користування. Можна без побоювань піддавати ванну поперемінному впливу гарячої та холодної води (від -40°С до +80°С), оскільки 100% ливарний однорідний акрил стійкий до температурних стресів, старіння і завжди зберігає свій первісний блиск і колір. Ванни зі 100% литого однорідного акрилу Lucite® мають низьку теплопровідність. Це означає, що вода залишається в такій ванні теплою довгий час. Акрилові ванни перевершують за цією характеристикою чавунні, які охолоджуються в кілька разів швидше: у чавунній ванні вода остигає на 1 градус за 5 хвилин, в акриловій - за півгодини. Ванни зі 100% литого однорідного акрилу, зважаючи на їхню невелику вагу, легко транспортувати і встановлювати. Догляд за акриловою ванною нескладний - достатньо обполіскувати її теплою водою, використовувати м'які мийні засоби без розчинників і абразивних речовин і не терти щіткою. При випадкових пошкодженнях, наприклад, сколах або подряпинах, акрилове покриття можна легко відреставрувати. Навіть при наскрізних пошкодженнях - за допомогою рідкого акрилу, а дрібні подряпини - за допомогою спеціальних поліролей. Ванни з литого акрилу дуже міцні, зносостійкі, резистентні до хімічних та інших впливів, а також перепадів температур. Панелі, сифон, а також ніжки купуються окремо.

Опис

Ванна Montana має асиметричну форму і представлена в правосторонньому і лівосторонньому варіантах. Montana дає змогу найбільш практично використовувати простір у приміщенні. За своєю конструкцією вона дуже містка і при цьому має досить малогабаритний вигляд. Відмітна риса ванни Montana - незвичайна форма внутрішнього простору. Красиві вигини підкреслюють стиль ванної кімнати.

Основні переваги

Можливість додатково комплектувати шторками; можливість додатково комплектувати ванни підголівниками; можливість врізання гідромасажних систем у будь-яку ванну Koller Pool; борт ванни посилений армувальним шаром; повноцінна каркасна опора, надійна та довговічна; на ваш вибір лівобічні та правобічні варіанти ванн; антибактеріальне покриття для акрилових поверхонь; у виробництві використовується англійський санітарний акриловий лист.

Характеристики
Модель
MONTANA150X105R
Технічні характеристики,
можуть бути змінені виробником без повідомлення
Ванна Montana150х105 R Koller Pool
Написати відгук
Питання відповідь