Кращий сервіс та найкращі матраци в Україні.
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Матрац Magniflex Naturcomfort класичний безпружинний матрац, який забезпечує ідеальну ортопедичну підтримку хребту і дарує здоровий сон без болю. Основним шаром служить піна Eliosoftс ортопедичним ефектом і помірною жорстокістю, відмінно вбирає вологу і контролює повітрообмін в виробі. Анатомічний ефект забезпечує анатомічний матеріал Memoform з з кожної їх сторін матраца. Матеріал дає відчуття помірного комфорту без зайвого тиску з легким відчуттям пружності. Відбувається зняття м'язової напруги і максимально розвантажує міжхребетні диски.

   Високий анатомічний ефект забезпечує безперешкодний потік крові і лімфи, що не порушує іннервацію м'яких тканин і суглобів. Особливістю матраца Magniflex Naturcomfort є - ніжний, приємний на дотик натуральний чохол з тканини Lenpur з ефектом терморегуляції. Зручна транспортування у вакуумній упаковці.

   У зв'язку з коливанням курсу валют, ціна може незначно відрізнятися від зазначеної на сайті!

 

 

Характеристики

Тип матраца: безпружинний;

Висота: 22 см;

Жорсткість: жорсткий;

Навантаження: до 140 кг;

Країна - виробник: Італія.

 

 

Склад

1. Чохол - тканина з терморегуляцією Lenpur

2. Анатомічний шар MemoForm

3. Комфортний шар Soft Touch

4. Протиковзкий матеріал

5. Ізолюючий шар Антіклещ

6. Ортопедичний шар Eliosoft

7. Ізолюючий шар Антіклещ

8. Короб

9. Протиковзкий матеріал

10. Комфортний шар Soft Touch

11. Анатомічний шар MemoForm

12. Чохол - тканина з терморегуляцією Lenpur

Матеріали

   Чохол: Гіпоалергенна тканина LENPUR з ефектом терморегуляції (ефект «зима-літо»). М'яка, еластична, гіпоалергенна натуральна тканина, виготовлена ​​з волокон деревини (в основному використовується деревина дерев хвойних порід). Тканина відтворює натуральні властивості бавовни, при цьому більш гладка, еластична (оксамитова) і приємна на дотик тканина - ефект «персикової шкіри». Значно перевершує бавовна по воздухопроводності, поглинання і випаровуванню вологи (вищі капілярні властивості). Здатність деревини акумулювати і зберігати тепло, забезпечує чохла матраца з тканини LENPUR «зимовий» ефект (рівномірно розподіляє тепло по поверхні чохла), а високі капілярні властивості тканини, дозволяють їй, швидко абсорбувати (вбирати) і випаровувати вологу з тіла людини, тим самим, забезпечуючи «літній» ефект (зниження температури тіла, шляхом випаровування вологи).

• Повітропроникний (дозволяє тілу і внутрішнього блоку матраца «дихати»)
• Гіпоалергенний
• Екологічно чистий природний матеріал
• Має високу здатність вбирати і випаровувати вологу
• При усмоктуванні вологи залишається сухим на дотик
• Створює оптимальний мікроклімат для комфортного сну
• Гарантія Оeko tex standart 100
• Не вбирає запахи
• Дає відчуття незвичайної м'якості при зіткненні з тілом (ефект «оксамитової шкіри»)
• Міцний, що володіє високою зносостійкістю матеріал

 

   Наповнювач 1: MEMOFORM® (шар товщиною 2смс кожного боку матраца). Матеріал з ефектом пам'яті. Матеріал MEMOFORM® є в'язкоеластичний піну з пористою структурою осередків. Ця структура самовентеліруется, температура постійна і нейтральна. Матеріал щільний і м'який, але при цьому забезпечує тілу правильну анатомічну підтримку. Осередки з пам'яттю стабілізують і підтримують кістково-м'язову систему, правильно і рівномірно розподіляють тиск на різні частини тіла. Струм крові безперешкодний, послаблюється больовий ефект при травмах спини, суглобів, остеохондрозі. Матеріал мінімалізує (знижує) тиск на кровоносні судини і нервові закінчення, тим самим не погіршується кровопостачання і іннервація м'язів, суглобів і внутрішніх органів - зниження ефекту «затікання» рук, ніг.

• Повітропроникний
• Гіпоалергенний
• Не деформується
• Стійкий до високих вагових навантажень
• Анатомічний ефект
• Ортопедичний ефект
• Електробіологічний

1070029.jpg

   Наповнювач 2: Материал ELIOSOFT ® – повітропроникний матеріал з мікропористої структурою, виготовлений з вулканізованого поліуретану з додаванням натурального латексу і двох видів поліестеру (один з яких підтримує комфортну жорсткість, а інший забезпечує анатомічний ефект). Матеріал ELIOSOFT ® - м'який, еластичний, що володіє високою стійкістю до деформації матеріал, що забезпечує оптимальну підтримку хребту людини. Завдяки своїй мікропористої структурою - ELIOSOFT ®, легко поглинає вологу з тіла людини і в подальшому швидко випаровує її з внутрішніх шарів матраца. Еластичність ELIOSOFT ® забезпечує безперешкодну циркуляцію лімфи, гарантує регенерує відпочинок тканин і внутрішніх органів людини, знижує тиск з кровоносних судин і нервових закінчень, забезпечує правильну підтримку хребту не залежно від ваги людини.

• Гіпоалергенний
• Не містить токсичних речовин
• Стійкий до деформації і продавлювання
• Повітропроникний
• Електробіологічний
• Не деформується
• Анатомічний ефект
• Ортопедичний ефект

1070034.jpg

 

   Матрац поставляється у вигляді скрученого рулону (вакуумна упаковка). Діаметр упаковки 30-35см, висота упаковки = ширина матраца + 5-7см. Даний вид упаковки гарантує гігієнічність купленого вами вироби. Вакуумна упаковка оберігає виріб від пошкоджень і забруднень в процесі транспортування

 

1066854.gif

 

   Матрац може бути використаний на будь-якому вигляді ліжкових підстав (ламелевая каркас, каркас з «плаваючими» ламелями, каркас з дерев'яними лагами, ліжковий основу з фанери або ДСП). При використанні матраца на ліжкові підставі з фанери або ДСП, необхідна наявність вентилюють отворів в підставі - отвори d 10-20мм, в кол-ве 4-6шт. на одне спальне місце.
   Двоспальний матрац ідеально підходить для людей з різними ваговими параметрами, т.к забезпечує наявність індивідуального спального місця для кожного з партнерів. Володіючи ефектом «тисячі пружин», матеріал ELIOFORM® спрацьовує тільки в зонах безпосереднього тиску тіла людини на матрац, забезпечуючи, таким чином, оптимальну підтримку для людини незалежно від ваги.

1066789.jpg 1066859.jpg

   Можливе використання в ліжках з регульованим ліжковий підставою. Безпружинний матрац не піддається передачі коливання при зміні положення тіла людини на матраці. Відсутність металевих деталей в наповнювачі, робить матрац безшумним при експлуатації. Відсутність армування периметра матраца (наявність в пружинних матрацах) дозволяє використовувати всю корисну площу матраца, в тому числі краю матраца.

 

Підготовка матраца до експлуатації:

 

Покладіть матрац на підставу ліжка і зніміть верхній пакувальний поліетилен (не використовуйте ніяких гострих предметів, які можуть пошкодити матрац)
Розгорніть матрац на ліжку (як показано на картинках)
Під впливом повітря матрац тут же придбає свої експлуатаційні форми (повне відновлення матраца через 18-24 години після зняття упаковки) Експлуатацію матраца можна починати через 4-6 годин

 

1066894.jpg

 

   Матрац належної якості, в разі зняття заводської упаковки (в розгорнутому вигляді) обміну або поверненню не підлягає, т.к є засобом особистої гігієни. Нестандартний матрац (індивідуальний, несерійний) належної якості, виготовлений за наданими замовником розмірами не підлягає поверненню або заміні, навіть при наявності заводської упаковки (виняток може становити гарантійний випадок).

 

Наявність сертифікатів (Україна):

 

- Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи від 02.08.2012р. № 05.03.02-03 / 77103 (відповідність встановленим медичним крітеріям безпеки / Показники).

- Підтвердження відповідності продукції легкої промисловості.

 

 

 

Наявність сертифікатів (Європа):

Cертифікат Oeko tex – відсутність в матеріалах речовин, небезпечних для здоров'я людини та навколишнього середовища.

Сертифікат Geo Ethic – виробничі процеси здійснюються з урахуванням захисту та збереження природних ресурсів і навколишнього середовища.

Сертифікат TUV – випробування (міцність, екологічність, виробничий процес) і сертифікація продукції, проведена незалежними міжнародними лабораторіями.

Сертифікат LGA – незалежна експертна оцінка використовуваних матеріалів і кінцевого продукту відповідності міжнародним стандартам якості.

Переваги матраца Magniflex Naturcomfort

1. Матрац з анатомічним і ортопедичним ефектами;

2. Створює правильну підтримку хребту під час сну;

3. Відмінно розподіляє навантаження по всьому матрацу;

4. Комфортна жорсткість;

5. Немає обмежень у використанні за віком і росту;

6. Терморегулюючий чохол для створення комфортного мікроклімату на поверхні матраца;

7. Висока вагова навантаження на спальне місце;

8. Зручна упаковка в рулоні для транспортування;

9. Вироблено в Італії.

 

 

 

 

 

 

Чому необхідно купити матрац Magniflex Naturcomfort

1. Оптимальне співвідношення ціна-якість;

2. Можливість готівкового і безготівкового розрахунку;

3. Гнучка система знижок;

4. Європейська якість;

5. Наявність на складі;

6. Безкоштовна доставка по Харкову;

7. Гарантія від заводу - виробника.

Гарантія 2 роки!

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Матрас Magniflex Natur Comfort 80х190

Під замовлення
Артикул: УТ000007999
18 910 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Артикул УТ000007999
Розмір 80х190 см
Висота 22 см
Жорсткість 3
Матеріал Elisoft, Memoform
Вид жорсткості 3х зонні, Середні
Матеріал чохла Lenpur
Максимальне навантаження на 1 спальне місце, кг до 140 кг
З'ємний чохол Ні
Особливості Двохсторонній, Ортопедичний ефект, З масажним ефектом, З ефектом "зима-літо", З ефектом "пам'яті", Скручується в рулон
Країна виробник Італія
Виробник Magniflex

Власний склад!

  • по Харкову до будинку – 150 грн; Безкоштовно від 10000 грн
  • Матраси у скрутці – на склад Нової пошти - Безкоштовно; на адресу - 400 грн
  • Топери – на склад Нової пошти - Безкоштовно; на адресу - 400 грн
  • Матраси/Ліжка по Україні на склад Нової Пошти - від 500 до 1200 грн
  • Матраси/Ліжка по Україні до будинку - від 500 до 1500 грн
  • Текстиль - по тарифах Нової Пошти

Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про доставку

  • Готівкою при отриманні (аванс 500 грн).
  • Кредитною карткою в privat24, LiqPay.
  • Через касу чи термінал самообслуговування ПриватБанк.
  • Оплата карткою Монобанк.
  • Оплата частинами на Приват або Монобанк.

Гарантія від виробника 18 місяців

Вгору