Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1311 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-12%
Проєктор Philips NeoPix 330 (NPX330/INT), фото 2
Проєктор Philips NeoPix 330 (NPX330/INT), фото 2
Проєктор Philips NeoPix 330 (NPX330/INT), фото 2
Проєктор Philips NeoPix 330 (NPX330/INT), фото 3

Проєктор Philips NeoPix 330 (NPX330/INT)

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

значок проектора

Домашній проектор Philips NeoPix 330

Насолоджуйтесь зображеннями з роздільною здатністю Full HD 1080p і яскравістю 250 ANSI люмен на 80-дюймовому екрані за допомогою проектора Philips NeoPix 330. Скористайтеся перевагами легкодоступних роз’ємів HDMI і USB-A. Корекція трапецеїдальних спотворень і 4-кутна корекція гарантують чіткі зображення з ідеальними пропорціями. Завдяки аудіосистемі 2.1 ви можете зануритися у винятковий звук. Завдяки виходу джек 3,5 мм можна підключити навушники або ще більш потужний звук через колонки.

Philips NeoPix 330

значок fullhd

Роздільна здатність Full HD і цифрове збільшення

Зображення реалістичне завдяки справжній роздільній здатності Full HD 1080p. Насолоджуйтеся чіткими зображеннями, глибоким контрастом і кристально чистим текстом, які подарують вам незабутні враження.

Цифрове масштабування дозволяє змінювати розмір проектованого зображення без переміщення проектора чи зміни об’єктива, що робить його ідеальним для презентацій, коли потрібно зосередитися на різних частинах діаграми чи діаграми.

Philips NeoPix 330

повзунки

Управління кімнатою

Завдяки новій функції управління кімнатами в пристрої ви можете легко зберігати параметри до трьох різних кімнат. Більше немає постійної зміни налаштувань кожного разу, коли ви переносите проектор із вітальні в спальню. Тепер замість того, щоб змінювати налаштування, ви можете насолоджуватися переглядом улюбленої програми. Вбудований гвинт дозволяє встановити на стелі.

Philips NeoPix 330

значок лампочки

Сучасне світлодіодне джерело світла

Сучасне світлодіодне джерело світла відображає насичені, яскраві кольори та має термін служби до 30 000 годин. Це означає, що якщо використовувати його щодня протягом 4 годин на день, його не потрібно буде замінювати протягом 20 років. Крім того, енергоспоживання набагато нижче, ніж у стандартних лампових проекторів, що забезпечує більшу картинку та реалістичні враження від перегляду. Все завдяки екологічно чистому пристрою!

Philips NeoPix 330

значок безшумної роботи

Тиха і надійна робота

Призначений для покращення потоку повітря та розсіювання тепла, зберігаючи при цьому компактну конструкцію. Завдяки використанню високопродуктивних вентиляторів пристрій забезпечує безпрецедентну тишу.

Вбудований порт USB дозволяє живити зовнішні пристрої, такі як Amazon Fire Stick, Chromecast або Roku, без необхідності підключати зовнішнє джерело живлення. Попрощайтеся із заплутаними кабелями та незліченними блоками живлення. Підключіть будь-який мультимедійний пристрій (смартфон, планшет, ноутбук, ігрову приставку) через HDMI.

Philips NeoPix 330
Основні
ВиробникPhilips
Колір корпусуЧорний
Гарантійний термін12 міс
СтанНовий
Вид товаруПроектор
Лампа
Тип лампиLED
Термін служби ламп30000 година
Габаритні розміри
Ширина216 мм
Висота93 мм
Глибина246 мм
Вага1.2 кг
  • Ціна: 10 999 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner