Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1303 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-14%
Миша Logitech MX Master 3S For Mac Space Grey (910-006571), фото 2
Миша Logitech MX Master 3S For Mac Space Grey (910-006571), фото 2
Миша Logitech MX Master 3S For Mac Space Grey (910-006571), фото 2

Миша Logitech MX Master 3S For Mac Space Grey (910-006571)

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Ремастеринг культової миші.

Знайомтеся з LOGITECH MX Master 3S — легендарною мишею, яка тепер сумісна з macOS, iPadOS і повністю інтегрована в екосистему Apple для підвищення продуктивності, з кольорами, натхненними Mac, тихими клацаннями та датчиком треку на склі 8K DPI .

LOGITECH MX Master 3S


Точність пікселів

MX Master 3S оснащений точним датчиком для точності та чутливості . Працюйте на моніторах високої роздільної здатності з оптичним датчиком 8000 DPI з точністю до пікселів , який відстежує практично будь-де - навіть на склі. Налаштуйте чутливість відстеження в Logi Options+ і встановіть її відповідно до своїх уподобань.

LOGITECH MX Master 3S


Комфорт і тихі клацання

Створюйте, виконуйте та виконуйте з тим самим відчуттям клацання, але з меншим шумом . Тихе клацання забезпечує задовільний, м’який, тактильний зворотний зв’язок із на 90% меншим шумом клацання. Унікальний кут нахилу MX Master 3S для Mac із його відомим контуром долоні робить руку в більш природному положенні для кращого комфорту.

LOGITECH MX Master 3S


Швидке прокручування

Електромагнітна прокрутка MagSpeed ​​досить точна, щоб зупинятися на пікселі, і досить швидка, щоб прокручувати 1000 рядків на секунду . І це майже безшумно . Оброблена сталь надає колесу виняткову тактильну чутливість і достатню вагу, щоб забезпечити динамічну інерцію, яку ви відчуваєте, але не чуєте.

LOGITECH MX Master 3S


Адаптований до застосування

LOGITECH MX Master 3S можна повністю налаштувати практично в кожній програмі, якою ви користуєтеся. Працюйте швидше завдяки попередньо визначеним налаштуванням, оптимізованим для ваших улюблених програм, зокрема Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome™, Safari, Zoom® і Microsoft Teams®, Word®, Excel®, PowerPoint® і Edge .

LOGITECH MX Master 3S


Підключення до кількох комп'ютерів

Легко об’єднайте свій MacBook, iMac і iPad через Bluetooth® Low Energy і перемикайтеся між ними одним натисканням кнопки — підключення до 3 пристроїв ніколи не було таким простим. Передача файлів, документів і зображень між пристроями та операційними системами macOS і Windows® .

LOGITECH MX Master 3S


Швидке підключення та зарядка

LOGITECH MX Master 3S працює до 70 днів після повної зарядки та може працювати протягом трьох годин після однохвилинної швидкої зарядки .

LOGITECH MX Master 3S


Екологічна інновація

Представлення MX Master 3S зменшує викиди вуглекислого газу всіма можливими способами - від загального дизайну до найдрібніших деталей.

LOGITECH MX Master 3S


Перероблений пластик

Пластикові компоненти вертикальної ергономічної миші LOGITECH MX Master 3S містять 54% сертифікованого переробленого пластику , щоб дати друге життя пластику зі старих електронних пристроїв і допомогти зменшити наш вуглецевий слід.

Миша LOGITECH MX Master 3S


Відповідальна упаковка

Паперова упаковка MX Master 3S походить із сертифікованих FSC™ лісів та інших контрольованих джерел . Вибираючи цей продукт, ви підтримуєте відповідальне управління лісами в усьому світі. Ця упаковка виготовлена ​​з матеріалів, які можна переробити .

Миша LOGITECH MX Master 3S


Будь-що всередині, щоб витягнути вуглець

Ви можете бути спокійні, знаючи, що вуглецевий слід MX Master 3S зменшено до нуля . Це тому, що, окрім проектування з урахуванням сталого розвитку, ми також компенсуємо вплив на навколишнє середовище, підтримуючи лісове господарство, відновлювані джерела енергії та громади, які постраждали від зміни клімату, які зменшують викиди вуглецю .

Основні
ВиробникLogitech
ТипМиша
Підключення пристроюБездротове
Інтерфейс підключенняUSB
Тип бездротового зв'язкуBluetooth
КолірСірий
Гарантійний термін12 міс
Довжина124 мм
Ширина84 мм
Висота51 мм
Вага141 г
СтанНовий
Миша
Тип мишіОптична лазерна
Конструкція мишіІгрова
Дизайн мишіДля правої руки
Роздільна здатність оптичного сенсора8000 dpi
Кількість клавіш миші7
  • Ціна: 3 799 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner