Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1304 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-16%
Телевізор Philips 55PUS9435/12, фото 2
Телевізор Philips 55PUS9435/12, фото 3
Телевізор Philips 55PUS9435/12, фото 2
Телевізор Philips 55PUS9435/12, фото 2
Телевізор Philips 55PUS9435/12, фото 3
  • Телевізор Philips 55PUS9435/12, фото 2

Телевізор Philips 55PUS9435/12

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Співпрацюємо тільки з офіційними представниками марок у Європі та пропонуємо нові, оригінальні товари компаній LG, Samsung, Philips, Sony та інших.

Більше товарів дивіться на нашому сайті:  LUXMEDIA.COM.UA 

Телевізор Philips 55PUS9435

ТРИВАНІ КАРТИНКИ, КИНЕМАТОГРАФІЧНИЙ ЗВУК

Телевізор PHILIPS LED 55PUS9435 — це пристрій із безліччю функцій і необмеженими можливостями. Функція HDR наближає кольори до природи, щоб ви могли перейти в реальний світ кольорів. Технологія Ambilight, використовувана в PHILIPS LED 55PUS9435, гарантує додаткові враження від перегляду телевізора, гри в улюблені ігри або прослуховування музики.

Чудова якість світлодіодного зображення і видимість . Незалежно від того, під яким кутом ви дивитеся на пристрій, зображення залишається однаковим, ідеальної якості та кольору. Завдяки Picture Performance Index 2400 ви можете насолоджуватися чіткими зображеннями зі збільшеною глибиною кольору. Сучасний тонкий і плоский екран стане прекрасним доповненням вашої вітальні, завдяки чому подарує вам розваги на вищому рівні впродовж багатьох годин.

PHILIPS LED 55PUS9435 TV - общие


РОЗРЕШЕННЯ 4K

Пристрій обладнали великим 55-дюймовим екраном UHD/4K з чудовою роздільною здатністю зображення 3840 x 2160 пікселів. У обладнанні встановлений 4-ядерний процесор . Телевізор PHILIPS LED 55PUS9435 дає змогу використовувати безліч додаткових функцій, які дадуть змогу вам об'єднати кілька пристроїв у сумісний мультимедійний набір у вашому домі.

PHILIPS LED 55PUS9435 TV - 4K


БЕЗМЕЖНІ МОЖЛИВОСТІ SMART TV

PHILIPS LED 55PUS9435 телевізор під'єднаний до інтернету дає змогу встановлювати додаткові програми , які дають змогу знімати фільми на вимогу, використовувати сайти соціальних мереж, слухати музику, грати в ігри або використовувати веб браузер на вашому телевізорі. Smart TV пропонує необмежені можливості передавання з вашого комп'ютера та смартфона на сумісний телевізор. Завдяки цьому ви можете вільно поєднувати функції перерахованих вище пристроїв.

PHILIPS LED 55PUS9435 TV - Smart TV


ANDROID TV

PHILIPS LED 55PUS9435 телевізор із системою Android дає змогу отримати доступ к широкому спектру приложений с урахуванням потреб користувача.

PHILIPS LED 55PUS9435 TV - Android TV


ПОВИШЕНА РЕАЛІСТИЧНІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ

Технологія High Dynamic Range розроблена для надання більшої реалістичності зображенню, яке ми бачимо на екрані. Функція HDR наближає кольори до природних, , завдяки чому ви можете перейти в реальний світ кольорів.

Телевизор PHILIPS LED 55PUS9435 - HDR


УЛЬТРАТОНКИЙ ЕКРАН

Телевізор PHILIPS LED 55PUS9435 — це пристрій із великим екраном і багатими технологічними можливостями. Сучасний тонкий і плоский екран стане прекрасним доповненням вашої вітальні, завдяки чому подарує вам розваги на вищому рівні впродовж багатьох годин. Проста геометрична форма та новаторський дизайн — характерні риси пристрою.

PHILIPS LED 55PUS9435 TV - узкие рамки


ОБ'ЄМНИЙ ЗВУК З DOLBY ATMOS І DTS HD

Завдяки вбудованим динамікам звук реалістичний і повністю просторовий. DTS HD — це нова, ще вища якість звуку. Ця функція дає змогу відтворювати тривимірний звук із кінематографічною тривимірною якістю звуку.

Гучномовці потужністю 50 Вт , обладнані регулюванням низьких частот, містять систему корекції якості звуку й багато інших функцій, що забезпечують бездоганний звук. AI Звук и Dolby Digital и DTS розумно контролювати звук, , який узгоджується з чудовою якістю зображення.

Телевизор PHILIPS LED 55PUS9435 - DTS


ЩЕ БІЛЬШЕ ВПЕЧАТЛЕНЬ З ПІДСВІТКОЮ AMBILIGHT

Технологія Ambilight, використовується в телевізорі PHILIPS LED 55PUS9435, гарантує додаткові враження від перегляду телевізора, гри в улюблені ігри або прослуховування музики. Ambilight — це інтелектуальні світлодіоди, розташовані навколо телевізора , які змінюють колір підсвітки, регулюючи параметри відповідно до зображення, що відбивається на екрані. Унаслідок зображення стає ще ефектнішим, а світлодіоди отримують додаткові функції для створення правильного настрою у вашому домі.

PHILIPS LED 55PUS9435 TV - Ambilight


РОЗ'ЄМИ

телевізор має роз'єми: 4 HDMI, 2 USB, Ethernet (LAN) , Cl і вихід на навушники.

PHILIPS LED 55PUS9435 TV - разъемы

 

 

  • Весь асортимент товарів постачається покупцеві у фірмовому пакованні, повній заводській комплектації та перед відправленням проходить обов'язкову передпродажну підготовку (зокрема телевізори перевіряються на бітні пікселі).
  • Smart-TV (у моделях із цією функцією) офіційно адаптований, що гарантує оновлення програмного забезпечення та виключає його блокування. У всіх телевізорів є повноцінне українське та російське меню.
  • Якщо позиції, що цікавить Вас, немає в каталозі наших товарів — звертайтеся до менеджера. Вам буде надана інформація про можливості постачання та ціну.

 

  • Статус "У наявності" позначає актуальну ціну і Реальна наявність товару. 
  • Статус "Під замовлення" позначає можливість доставки товару під клієнта. Оформіть замовлення на сайті й ми уточившим для Вас актуальну ціна/термін постачання. Після підтвердження замовлення — ціна фіксується, незалежно від змін курсу.

Якщо Ви оформили замовлення в невідповідний час — не проблема. Ми зв'яжемося з Вами з настанням робочого дня насамперед.

Більше товарів дивіться на нашому сайті:  LUXMEDIA.COM.UA 

Вдалих Вам покупок!

Основні атрибути
ВиробникPhilips
Країна виробникПольща
Тип телевізораРідкокристалічний (LCD)
Діагональ екрану55 дюйм
Формат екрану16:9
Роздільна здатність екрану3840×2160
Smart TVТак
HD-формат2160p
Підтримка HDTVТак
Вигнутий екранНі
Споживана потужність93 Вт
Кріплення на стінуТак
КолірСріблястий
Гарантійний термін12 міс
СтанНовий
Зображення
Частота развертки50 Гц
Кут огляду178 град.
Підтримка 3DНі
Конвертація 2D в 3DНі
Індекс динамічних сцен (PPI)2400
Прийом сигналу
Підтримка телевізійних стандартівNTSC, PAL, SECAM
Підтримка стандартівDVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
ТелетекстТак
Звук
Суммарная мощность звука50 Вт
Кількість динаміків2
Вбудований сабвуферТак
СтереозвучаниеТак
Об'ємне звучанняТак
Dolby DigitalТак
Dolby AtmosТак
Поліпшення звуку5-смуговий еквалайзер, ІІ-звук, Чіткі діалоги, Dolby Atmos, Посилення низьких частот, Авторегулювання гучності
Інтерфейси
Вхід/ВихідHDMI, USB, LAN (Ethernet)
Кількість роз'ємів HDMI4
Кількість роз'ємів USB2
Підтримувані бездротові інтерфейсиWi-Fi, Bluetooth
Функції
Таймер снаТак
Мова менюРосійська, Український
Розміри
Вага16.7 кг
VESA300 x 300 мм
Габарити без підставки (Ш х В х Г)1230.8x717.9x60.8 mm мм
Габарити з підставкою (Ш х В х Г)1230.8x792.6x281.8 mm
Користувальницькі характеристики
Пульт ДУтак
  • Ціна: 32 699 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner